JPS jalkapallon kausi 2023

JPS:n uudet tuulet

JPS:n kausi vuodelta 2022 miesten kolmosessa on tullut päätökseen. Kausi oli hyvin kaksijakoinen. Kesän alussa pelit sujuivat mallikkaasti sekä reeneissä meininki oli huipussaan. Kesätauon jälkeen eri syistä johtuen JPS:n huippuvire katkesi ja kauden loppu oli pannukakku. Kuitenkin joukkueen yhteishenki säilyi kauden loppuun asti hyvänä ja jatkuu edelleen uutta kautta kohti mentäessä.

Kaudella 2023 puhaltaa uudet tuulet, kun joukkueen toiminnasta vastaa koko joukkueen pelaajat yhdessä. Joukkueen vastuuvalmentajan roolin ottaa joukkueen pitkäaikaisin pelaaja Lenni Purokuru. Toisena valmentajana toimii viimevuosien avainpelaajana esiintynyt Kalle Ojala ja joukkueenjohdosta vastaa joukkueen kapteenina toiminut Julius Huusko. Tulevan kauden joukkueen runko on nuori ja opiskelijapainotteinen. Joukkueen ilmapiiri on hyvin avoin ja yhteisöllinen, johon jokaisen on helppo tulla mukaan. Tärkeimpiä arvoja ensi kaudella ovat yhdessä tekeminen, hauskan pitäminen ja jalkapallosta nauttiminen.

Treenikausi alkaa tammikuun alussa keskiviikkoisin Killerin kuplahallissa klo 20-21.15. Toiminnasta kiinnostuneille järjestetään kauden aloituspalaveri keskiviikkona 16.11.2022 klo 18.30-20, jonka jälkeen siirrytään yhdessä saunomaan. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan kolmosta meidän jengissä ota rohkeasti yhteyttä Lenniin, Kalleen tai Juliukseen. (Yhteystiedot JPS jalkapallon nettisivuilta)


Näytä lisää uutisia