Rättvikin turnaus pelattu, saldona viidestä pelistä 4 voittoa

JPS ei jättänyt vastustajilleen yön ja aamun sijoitusotteluissa saumoja, vaan voitti ottelut 6-0 ja 5-3. Tuloksena turnauksen viides sija. Yhdellä tappiolla sijoitus hieman kirvelee, mutta rankka urakka oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut.

Ensimmäinen sijoitusottelu oli JPS - Finspångs AIK (Ruotsi)

Ottelun alkoi klo 00:30 yöllä. JPS:n alku oli vaikea. Joukkue ei ollut nukkunut pariin vuorokauteen kuin muutaman tunnin pätkiä siellä täällä ja pönttö oli itse kullakin vähän sekaisin.

Ensimmäisen puoliajan loppupuolella koko turnauksen erinomaisesti pelannut Joni ”Vupi” Vuopio otti ohjat käsiinsä, nousi taitavasti kentän läpi ja viimeisteli suorituksen upealla lyönnillä. Tämä sytytti joukkueen, väsymys tippui harteilta ja pelin luonne muuttui. JPS pelasi joukkueena, puolusti hyvin ja vei vastustajaa sananmukaisesti 6-0.

Toisella puoliajalla hyviä suorituksia nähtiin laajalla rintamalla. Erikoismainintana vielä Joonas ”Jone” Hiltusen tykki suoraan ilmapallosta maaliin ja käsitteeksi päätynyt ”Jonen takakarva”. Samuel Gerovoi oli maalissa erinomaisen varma ja nollapeli ansaittu.

Turnauksen päätti ottelu Solberg (Norja) - JPS

Norjan mestari Solberg oli astetta kovempi vastus. Vaikka JPS oli napakan neljän tunnin nukkumisen jälkeen hereillä alusta asti, Solberg pääsi niskan päälle ja karkasi 3-1 johtoon ensimmäisellä puoliskolla.

Joukkue ei tästä hätkähtänyt vaan toiselle puoliajalle lähdettiin tosissaan takaa-ajoon. Peli oli tasaista vääntämistä, mutta JPS tuli tasoihin vartti ennen pelin loppua. Johtoon siirryttiin, kun Miikka Penttinen löi suoraan vauhdista vasemmasta laidasta tarkasti takatolpan juureen. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin viisi minuuttia ennen loppua, kun maalivahti Kalle Lampisen käsi oli korilla. Tuukka Ässämäki hiipi keskelle, väylä aukesi hetkeksi ja Kalle heitti kovaa kentän läpi Tuukalle. Tuukka yksin läpi ja senhän arvaa miten siinä käy, kun viimeistelytaito on kovinta A-luokkaa. Peli 5-3 ja voitto kotiin.

Turnauksen kaikki tulokset: https://www.ifkrattvikbandy.se/kosa-cup/

Tunnelmia turnausviikonlopulta

Voimistelujoukkue JPS

 

Alkulämppä on otettava myös yöllä

Joukkueen oma kahvihuone hotellilla, jossa syödään aina kun ei muuten olla syömässä

Tilannehuone, pelipalaverit ja videoiden purku

Kahteen yöhön ei oo nukuttu, peliin aikaa kaksi tunti

Reissussa nukutaan kun voidaan

Hieno peli keskellä yötä, hieno tunnelma

Jonelle palkinnoksi palautusjuomaa, tykki on puhunut

Huolto ja jojo lempipuuhassaan, eli syömässä. Mutta kumpi on kumpi? Auttaisiko viivakoodi?

 


Näytä lisää uutisia