P9-joukkueen kausi päätökseen

JPS:n nuorimpien jalkapallojunioreiden ensimmäinen kausi päätökseen.

Tammikuussa 2022 oli joukkueen ensimmäiset harjoitukset pakkasten paukkuessa Vehkahallissa. Alkuvaiheessa joukkueen runko oli vasta rakenteilla, mutta hyvin nopeasti joukkueen pelaajamäärä kasvoi 19 pelaajaan. Tammikuun ja huhtikuun välinen aika harjoiteltiin satunnaisesti ja tarkoituksena saada rivit kasaan tulevaa kautta varten. Virallisesti kausi potkaistiin käyntiin huhtikuun lopulla ulkokenttien mahdollistaessa harjoittelun. Kevätkaudella osallistuttiin yhdellä peliryhmällä sarjaan mutta syyskaudeksi lisättiin jo toinenkin joukkue piirisarjaan.

Kauteen mahtui noin 125 yhteistä tapahtumaa sisältäen lukuisia harjoituksia, harjoitusotteluita, piirisarjan pelejä sekä useita turnauksia. Joukkue koostui 2013-2015 syntyneistä pelaajista. Pelaajien innokkuus, aktiivisuus ja kehittyminen luovat erinomaisen pohjan tulevia kausia ajatellen. Kausi päättyi kotikentällä Viitaniemen montussa aikuiset vs. lapset- otteluun, jonka pojat voittivat 5-4. 

Jalkapallokauden palkitut pelaajat 2013- joukkueesta:

- Tsemppipelaaja: Joel Rinta-Aho 

- Kauden taistelija: Topi Pentinniemi

- Kauden maalivahti: Oscar Jokinen

- Kauden puolustaja: Sebastian Enroos

- Kauden keskikenttäpelaaja: Nooa Böhm

- Kauden hyökkääjä: Tuomas Pylsy


Ensi kaudella tämä ikäluokka siirtyy 8 vs 8- peleihin ja tästä joukkueestä 2015 syntyneille on perusteilla oma joukkue. Näin ollen 2013-2014 syntyneiden joukkueeseen on vielä muutamia paikkoja vapaana ja  2015 ilmoittautuminen on käynnissä. 

Yhteydenotot päävalmentaja Mikko Böhm 0400 723943


Näytä lisää uutisia