Lasse Tammilehto palaa Jipsiin!

Lisäksi JPS on solminut useita jatkosopimuksia tulevalle kaudelle.

Seuran oma kasvatti, A-maajoukkueessakin taitojaan väläytellyt keskikentän moottori, Lasse Tammilehto on tehnyt sopimuksen JPS:n Bandyliigajoukkueen kanssa. Viime kaudella ”Late” pelasi Helsinkiläisen Botnian riveissä, ollen totutusti joukkueensa avainpelaaja.

Late palaa innoissaan takaisin kasvattiseuraansa:
”JPS on minulle kasvattajaseura ja on totta kai mukava palata vuoden tauon jälkeen takaisin Viitaniemen monttuun. Viime kausi Helsingissä oli hyvin opettavainen ja tarjosi paljon uusia kokemuksia ja virikkeitä, mutta nyt on hyvä aika palata takaisin Jyväskylään viimeistelemään opinnot sekä ennen kaikkea päästä taas edustamaan Jipsiä”.

”Koen että meillä on tulevallakin kaudella perinteinen, Jipsin näköinen joukkue, joka on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa, jolla riittää potentiaalia pitkälle. Henkilökohtaisesti tavoitteenani pyrkiä ottamaan taas askel eteenpäin jääpalloilijana ja olemaan yksi joukkueen luottopelaajista”.

Myös päävalmentaja Topi Rytkönen on mielissään Lassen paluusta:

”Todella hienoa sada maajoukkuetason pelaaja mukaan joukkueeseen. Lasse tuo varmasti paljon kokemusta ja luovuutta niin kentälle kuin pukukoppiinkin”.

Tervetuloa takaisin ”Late”!

Useita jatkosopimuksia

JPS on myös solminut useita tärkeitä jatkosopimuksia. Nimensä paperiin ovat kirjoittaneet Aku Palsola, Topi Pesonen, Joonas Hiltunen, Akseli Uotinen sekä Miikka Penttinen. Lisäksi nimensä edustusjoukkueen sopimuksiin ovat kirjoittaneet omista junioreista nostetut Joonatan Alho sekä Topias Huotari, jotka jo viime kaudella saivat runsaasti minuutteja Bandyliigassa WP-35:n riveissä. Joukkueen kokoonpano alkaa olemaan viimeisiä silauksia vaille valmiina ja tällä hetkellä sopimuspelaajien vahvuus on 2+18.

Päävalmentaja Rytkönen näkee tämänhetkisen porukan niin ikään hyvänä sekoituksena kokemusta ja nuoruutta:
”Ringissä on hyvä määrä kokemusta sekä paljon nuoria pelaajia, joita kehitetään eteenpäin kohti miesten pelejä. Näen joukkueessa paljon potentiaalia”.

Bandyliigajoukkueen sopimustilanne 27.7.2022

Samuel Gerovoi
Kalle Lampinen (p21)
Tuukka Ässämäki (p21)
Toni Ässämäki (p21)
Jasu Koljonen
Jarno Eronen
Joni Vuopio
Nikke Tuhkanen
Juho Kaaretkoski
Atte Niiranen (p21)
Kalle Pesonen
Topi Pesonen
Jaakko Kyllönen
Aku Palsola
Joonas Hiltunen
Akseli Uotinen
Miikka Penttinen
Joonatan Alho (p21)
Topias Huotari (p21)
Lasse Tammilehto


Näytä lisää uutisia