Kerä keräsi Montusta pisteet

Porilaisilla vahva toinen jakso.

JPS pelasi viikon ainoan ottelunsa lauantaina kotijäällä Viitaniemessä, kun vieraana oli Porin Narukerä. Tasainen ottelu ratkesi porilaisten hyväksi toisella jaksolla, ja pisteet lähtivät vieraiden matkaan lopulta maalein 1-4.

Jääpallon hienoudet katosivat ottelusta jo ennen alkuvihellystä, kun taivaalta satoi jäätävää tihkua ja jää oli röpelöinen. Ensimmäinen puoli tuntia mentiinkin tasaisissa mutta sekavissa merkeissä ilman maaleja.

Lopulta maalihanat avasi kotijoukkue vapaalyönnistä. Tuukka Ässämäki siirsi pallon viereen Joonas Hiltuselle, ja pohjoisen pommikone laittoi pallon yläkulmaan ja JPS johti 1-0.

Lisämaaleja ei avausjaksolla nähty. Toisen jakson alussa Narukerä sai rankkarin, ja tasoitti siitä ottelun. Toinen jakso pelattiin hieman paremmissa olosuhteissa, ja JPS hallitsi peliä myös hieman enemmän. Siitä huolimatta maaleja takoi vierasjoukkue.

Kun kymppi oli jäljellä, Kerä oli mennyt jo kahden maalin johtoon. Jipsin kiriyritykset ei tulosta tuoneet, ja aivan loppuhetkillä porilaiset osuivat vielä kertaalleen. Pisteet siis karkasivat Jyväskylästä loppulukemin 1-4.

Seuraavaksi joukkueella on edessä muutama vierasottelu. Viitaniemessä pelataan vasta ensi vuoden puolella, kun 2.1. vastassa on Botnia.