Veiterä vei pisteet mukaansa

Vierasjoukkue selvästi parempi.

JPS pelasi kahden kotimatsin viikonlopun toisen ottelun lauantaina, kun vastassa oli viime kaudella sarjassa hopealle yltänyt Lappeenrannan Veiterä. Tällä kertaa vierasjoukkue ei suuremmin palaa Jipsille jättänyt, ja pisteet lähtivät Veiterän matkaan maalein 2-6.

Heti alusta asti vastusaja oli tehokas. Alle vartti oli pelattu, kun tilanne oli jo 0-2. Takaiskujenkaan jälkeen JPS ei vielä päässyt omaan peliinsä kiinni, ja puolen tunnin kohdalla tilanne olikin jo 0-3.

Tuon jälkeen kotijoukkue sai hieman omaa tekemistä kuntoon. Kavennusta päästiin kokeilemaan rankkaristakin, mutta se jäi torjuntaan. Maalia ei aikaiseksi saatu avausjaksolla, ja lisäajalla Veiterä onnistui vielä kertaalleen. Tauolle lähdettiin siis vaikeasta tilanteesta 0-4.

Toisellekin jaksolle Veiterä tuli kovaa ja hallitsi peliä. Kulmasta karjalaiset iskivät jo viidennen maalin. Lähes tunti oli pelikellossa, kun JPS ensimmäisen kerran hallitsikin peliä, ja toisesta rankkarista Tuukka Ässämäki vihdoin iski isäntien ensimmäisen maalin.

JPS pelasi loppuun asti yritteliäästi, mutta suuremmin se ei auttanut. Veiterä iski kuudennen osuman, ja lopussa Nico Nevalainen sai vielä tehtyä yhden osuman kulmalyönnistä kotiyleisön iloksi. Loppulukemat siis 2-6 ja Jipsille kauden ensimmäinen tappio.

Nyt katseet suunnataan kohti tulevaa viikonloppua, kun pelit jatkuvat taas kotijäällä. Tuolloin lauantaina klo 15 vieraaksi saapuu Narukerä Porista. Tervetuloa kannustamaan Jipsi takaisin voittojen tielle!