WP kaatui selkein lukemin

Kaksinumeroiset lukemat Viitaniemessä.

JPS aloitti toisen perättäisen kahden kotiottelun viikonlopun perjantaina, kun vieraana Viitaniemessä oli WP-35 Varkaudesta. Kotijoukkue ei tällä kertaa vieraille mahdollisuuksia jättänyt, ja nakutteli taululle yli kymmenen maalia.

Aivan vauhdilla matsi ei kuitenkaan alkanut, ja WP piti Jipsin pois maaleilta reilun vartin ajan. Lopulta Joni Vuopio rikkoi kuparisen rankkarista. Viiden minuutin kuluttua Tuukka Ässämäki taiteili lukemiksi 2-0.

Puolen tunnin kohdalla Vuopio innostui iskemään toisen maalinsa. Vielä ennen taukoa saatiin poimia pallo talteen, kun syksyn aikana debyyttinsä miesten peleissä vakuuttavasti tehnyt Toni Ässämäki iski uransa ensimmäisen Bandyliiga-maalin! Taukolukemat 4-0.

Toisella jaksolla edettiin kymmenisen minuuttia rikkonaisesti ilman osumia, mutta sitten JPS aloittikin loppumatsin kestäneen ilotulituksen. Tuukka iski neljä maalia putkeen, kapteeni Nico Nevalainen nakutteli kaksi ja Jaakko Manninen täräytti pallon kulmasta maalin kattoon. Oma pää ja Karri Leisimon vartioima maali pysyi puhtaana, ja näin pisteet jäivät Jyväskylään lukemilla 11-0.

Vastus kovenee huomenna lauantaina, kun kello 15 Viitaniemessä vieraana on Lappeenrannan Veiterä. Tervetuloa taas Monttuun!