Kotipelit käyntiin voitolla!

HIFK kaatui hallitusti.

JPS pelasi Bandyliigan kotiavauksen perjantaina, kun Viitaniemen uudistuneella Loistokoti Areenalla vieraana oli HIFK. Viime sunnuntaina joukkueiden kohtaamisessa Helsingissä oli päädytty tasapeliin, mutta tällä kertaa JPS oli vahvempi maalein 7-4.

Heti matsin alussa kotijoukkue näytti olevansa tänään liikkeellä tehokkaasti. Kuusi minuuttia oli pelattu, kun tilanne oli jo 2-0. Ensimmäisen maalin iski Joni Vuopio hienolla yksilösuorituksella, ja toisen iski Tuukka Ässämäki.

Sitten tulikin pikainen paluu maan pinnalle, kun HIFK tuli yhtä nopeasti tasoihin. Peli tasaantui, ja molemmat suhivat muutaman kulman ohi. Lopulta puolen tunnin kohdalla HIFK siirtyi kulmasta johtoon.

Äkkiä JPS tasoitti rankkarista Nico Nevalaisen toimesta. Tuukka Ässämäki käänsi minuutin päästä johdon taas Jipsille, ja lopulta näissä lukemissa mentiin myös tauon viettoon.

Toiseen jaksoon JPS tulikin vahvemmin. Nevalainen kasvatti johdon kahteen, ja Kalle Pesonen iski kulmasta Jipsin kuudennen. Ottelua oli jäljellä reilu kymppi, kun Nevalainen laittoi jälleen rankkarin sisään ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua.

Aivan loppuhetkillä HIFK kaunisteli vielä lukemia pilkulta, ja näin ottelun loppulukemat olivat 7-4. Bandyliigakauden avausvoitto ja kaksi pistettä Jyväskylään!

Pelit kotijäällä jatkuu heti huomenna, kun kello 15 alkavassa ottelussa vastassa on Oulun Luistinseura. Tervetuloa Viitaniemeen kannustamaan Jipsi voittoputkeen!