Kokenut, mutta vielä nuori luotsi Jipsin miesten jalkapallojoukkueen peräsimeen

JPS:n miehillä on positiivinen pöhinä tulevan kauden osalta.

JPS varmisti paikan kaudelle 2022 miesten Itäisen alueen kolmoseen. Sijoitus ei antanut oikeata kuvaa joukkueen kyvyistä, joten ensi kesänä on lupa odottaa hyviä tuloksia samalla runkokokoonpanolla. Joukkueen virallinen kokoonpano julkistetaan talven aikana.

Tulevalle kaudelle vastuun valmennuksesta ottaa Pishkoh Yari, joka on tunnettu Jyväskylän jalkapallopiireissä. Hän on viime vuodet valmentanut HoDy:n juniorijoukkeita ja mm. kaudella 2017-2018 FC Blackbirdin menestynyttä miesten joukkuetta. 

Pishkohin veli Jahad valmensi joukkuetta kolme vuotta ja hänen kaudellaan joukkue vankisti paikkaansa kolmosessa. Pikkuveli tulee jatkamaan veljensä hyvin pohjustamaa tietä ja  ylläpitämään joukkueen loistavaa sisäistä henkeä omalla karismaattisella tyylillään. Pishkoh on myös itse pelannut JPS:n miesten joukkueessa, joten hän tietää varsin hyvin mihin on ryhtymässä. 

Pishkohin tausta, hyvät henkilösuhteet sekä laaja-alainen kokemus valmentajana antavat hyvän pohjan tulevan kauden peleihin. Hänellä on UEFA B ja C+ lisenssit. 

Tervetuloa joukkueen valmentajaksi!


Näytä lisää uutisia