JPS matkustaa turnaukseen Ruotsiin

Edessä kauden 2021-2022 ensimmäiset ottelut.

Tulevaan Bandyliigan kauteen ahkerasti valmistautuva JPS:n edustusjoukkue avaa ison jään kauden viikonloppuna Ruotsissa. Ohjelmassa on Västeråsin jääpallohallissa pelattava turnaus, joka kantaa nimeä Skärås Cup.

Turnauksessa on mukana laadukkaita joukkuetta Ruotsin kahdelta korkeimmalta sarjatasolta sekä Norjan liigasta. Suomesta mukana on Jipsin lisäksi myös Bandyliigan hallitseva mestari Porvoon Akilles.

JPS aloittaa pelinsä perjantaina klo 18 (Suomen aikaa 19), kun vastassa on turnauksen isäntäjoukkue, Ruotsin toisella sarjatasolla Allsvenskanissa pelaava Tillberga. Lauantaina kello 10.30 (Suomen aikaa 11.30) kohdataan Ruotsin pääsarjassa pelaava Tellus, ja iltapäivällä kello 16.30 (Suomen aikaa 17.30) vastassa on Norjan liigan kärkijoukkueisiin kuuluva Stabek. Sunnuntaina edessä on vielä sijoitusottelu sen mukaan, kuinka lohkopelit ovat sujuneet.

Koko otteluohjelman voit lukea tästä.

Reissua tukemassa ORO Urakointi Oy!

JPS:n kokoonpano viikonloppuna:

Maalivahdit: Samuel Gerovoi, Karri Leisimo. Kenttäpelaajat: Jaakko Manninen, Joni Vuopio, Topi Pesonen, Nikke Tuhkanen, Atte Niiranen, Toni Ässämäki, Jarno Eronen, Ville Hämäläinen, Akseli Uotinen, Joonas Hiltunen, Tuukka Ässämäki, Juho Kaaretkoski, Kalle Pesonen, Jasu Koljonen.

Sopimuspelaajista sivussa ovat Aku Palsola, Jaakko Kyllönen, Miikka Penttinen sekä aamulla perheenlisäystä saanut Nico Nevalainen - JPS onnittelee!

Viikonlopun tunnelmia seurattavissa tuttuun tapaan Jipsin kanavilla!


Näytä lisää uutisia