Joni Vuopio jatkaa Jipsissä!

Viime kauden paluumuttaja jatkaa punaisissa.

Bandyliigan kauteen 2021-2022 kovasti valmistautuva JPS:n edustusjoukkue saa pitää riveissään tärkeän palasen, kun jo kokeneeseen kaartiin kuuluva seuran oma kasvatti Joni Vuopio jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

28-vuotias Vuopio siirtyi Jyväskylästä muualle jo nuorena. Pelikokemusta tarttui muun muassa HIFK:ssa ja Norjan liigassa, kunnes tie toi takaisin kotiin JPS:n paitaan viime kaudeksi.

- Viime kausi oli mukava, kun pääsi takaisin kotikaupunkiin ja kasvattiseuraan. Tietenkin jäi hieman hampaankoloon kun ei mitalia saatu, mutta se kasvatti nälkää tulevalle kaudelle.

Lähtökohdat tulevaan kauteen Vuopio näkee lupaavina. Vaikka ikälukema ei vielä ole edes kolmessakympissä, on Vuopio silti tämänhetkisen joukkueen vanhin sopimuspelaaja. Sen myötä kokenut pelaaja haluaakin auttaa nuoria pelaajia ja joukkuetta parhaansa mukaan.

- Joukkueeseen on tullut pienia muutoksia, mutta asetelmat kauteen ovat hyvät. Joukkue on motivoitunut ja kaikki ottaneet askelia eteenpäin.

- Omalta osaltani pyrin "nestorina" jeesaamaan nuorempia pelaajia ja auttamaan joukkuetta niin paljon kuin pystyn. Kirkkainta mitalia lähdetään tietenkin tavoittelemaan!

Joukkue matkustaa torstaina kohti Ruotsia, ja pelit Västeråsin turnauksessa alkavat perjantaina. Reissusta lisää juttua torstai-iltana!

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia