Kaksi uutta pelaajaa JPS-paitaan!

Tulevan kauden joukkue rakentuu kahdella uudella nimellä.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2021-2022 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on solminut pelaajasopimukset kahden uuden pelimiehen kanssa. Uusina niminä punapaidassa ensi kaudella esiintyvät Kalle Pesonen ja Jaakko Kyllönen.

22-vuotias Pesonen saapuu Jipsiin Veiterästä, ja on lappeenrantalaisseuran kasvatti. Pelipaikka hyökkääjänä on vakiintunut liigatasolla jo muutaman vuoden ajan, ja mitalejakin ehtinyt kertyä useampi. Nyt edessä on uudet haasteet Keski-Suomessa.

- Hyvillä fiiliksillä mukaan uuteen joukkueeseen! Viime vuosina on päässyt pelaamaan hyvin liigapelejä ja kehitystäkin on tullut. Jyväskylä vaikuttaa mukavalta kaupungilta ja joukkueessa on hyvä meininki. Ensi kaudella lähdetään viemään joukkuetta ja itseä eteenpäin. Hienoa myös päästä Viitaniemen uusiin koppeihin!

Pesosen sukunimi on jyväskyläläisille tuttu jo viime kaudelta: vuosi sitten Jipsiin siirtynyt Topi Pesonen on Kallen kaksosveli. Jipsin veljesperinteet saavat siis jatkoa.

Kyllönen on myös 22-vuotias ja Veiterän kasvatti. Viimeiset pari kautta ovat kuitenkin kuluneet Mikkelissä Kampparien paidassa niin miesten peleissä kuin Nuorten Bandyliigassakin. Jyväskylään Kyllönen saapuu hyvillä mielin ja odottaa tulevaa kautta innolla.

- Hienoa tulla Jipsiin ja Jyväskylään! Nuori ja nälkäinen jengi kasassa, mutta kokemustakin löytyy mukavasti. Reilun kokoinen rinki luo sopivan kilpailun ja kehittää kaikkia. Olosuhteetkin on ihan viimesen päälle! 

Molemmat pelaajat ovat aloittaneet syksyn aikana opinnot Jyväskylän yliopistossa, ja harjoitelleet uuden joukkueensa mukana jo useamman viikon ajan.

Joukkue viettää lauantaina yhteistä leiripäivää, joka pitää sisällään monenlaista ohjelmaa. Sopimusrintamallakin on vielä mielenkiintoista tiedoteltavaa. Pysykää kuulolla!


Näytä lisää uutisia