Jälleen tasattiin pisteet JJK2:n kanssa

Paikallisderby päättyi jo toisen kerrran pisteiden jakoon.

Perjantai-iltana JPS kohtasi Viitaniemen iltavalaistuksessa JJK2:n paikallisderbyssä, josta oli odotettavissa tasainen taistelu pisteistä. JPS aloitti pelin vahvalla painostuksella ja muutamia maalitilanteita saatiin luotua vastustajan tolppien läheisyyteen.

Huolimatta painostuksesta, ottelun 12 minuutilla JJK teki 0-1 lukemiksi, kun koko JPS - miehistö oli valunut liian alas eikä kukaan prässännyt vastustajan pallollista pelaajaa. Punaiset eivät hätkähtäneet tehdystä maalista, vaan hallitsivat ensimmäistä puoliaikaa selvästi. Vihdoinkin hallinta palkitaan ja ajassa 42 minuuttia tekee Samuel Arponen komealla kaukolaukauksella tasoituksen 1-1:een.

Toista puoliaikaa ei ole pelattu kuin pari minuuttia, kun omissa soi. Vastustaja tekee maalin kulman jälkitilanteesta ja tulostaululla loistaa epämiellyttävät 1-2 numerot. Toinen puoliaika on kuin toisinto ensimmäisestä, Palloseura hallitsee ottelua ja pelaa maltilla omaa peliään, mutta maaleja saa odottaa. Ottelua on pelattu 61 min kun JPS - vyörytyksen päätteeksi kotijoukkue saa pallon pilkulle. Kauden maalitykki Kalle Ojala sijoittaa pelivälineen vasempaan alakulmaan ja peli on tasan 2-2. Maali nostaa kierroksia punaisissa ja muutamien pelaajavaihdosten myötä maalitilanteita tulee lisää. Vahvan painostuskauden jälkeen Aleksi Räsänen vapauttaa illan hienoimmalla yksilösuorituksellaan Petteri Itärannan maalintekoon ja hän sijoittaa varmasti pallon pömpeliin. Pelikello näytti maalin syntyneen ajassa 80 minuuttia ja tulos on tässä vaiheessa ilahduttavasti JPS:lle suotuisa, 3-2.

Maalin jälkeen JPS pyörittää vastustajaa ja saa maalitilanteita, mutta painostus ei tuota lisäonnistumisia. Päinvastoin, ajassa 86 min vastustaja saa kulman, jossa kotijoukkue unohtaa maalin edustan tyystin ja JJK tasoittaa pelin lopputulokseksi 3-3.

Yksi piste vie JPS:n alaloppusarjan kärkeen ja tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua vieraspeliin, jossa kohdataan Atik Ismailin vetämä PaVe vieraskentällä Iisalmessa.