Tuttu maalivahtikolmikko jatkaa!

JPS voi edelleen luottaa veskareihin.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2021-2022 valmistautuvan JPS:n edustusjoukkueen maalivahtiosasto on kasassa. Tolppien välissä palloja pysäyttelevät tutut miehet Samuel Gerovoi, Karri Leisimo ja Kalle Lampinen.

Koko kolmikko on seuran omia kasvatteja. Trion vanhin on 24-vuotias Gerovoi, jolla myös kokemusta Bandyliigasta on eniten. Uransa aikana mestaruutta ja kahta pronssia edustuksen mukana juhlineella Gerovoilla viime kausi jäi ikävästi kesken loukkaantumisen myötä.

- Viime kausi meni omalta osalta hyvin kunnes sormi murtui juuri ennen välieriä. Nyt hyvän ja ehjän kauden saaminen olisikin tärkeää.

- Joukkueesta ja tulevasta kaudesta on todella hyvät fiilikset. Tällä porukalla tavoitteet pitää asettaa korkealle, joten mitaleista lähdetään tietysti pelaamaan. Ehjän kauden lisäksi omana tavoitteena on kehittyä, pelata paljon ja auttaa joukkuetta parhaalla mahdollsiella tavalla.

Pari vuotta Gerovoita nuorempi Leisimo on ollut mukana edustuksen ringissä jo useamman kauden. Lopullinen läpimurto Bandyliigaan tapahtui viime kaudella, kun Leisimo käytti näytönpaikkansa hyväksi ja oli isossa roolissa Jipsin raivatessa tiensä mitalipeleihin. 

- Viime kausi sujui henkilökohtaisesti hyvin ja myös peliaikaa tuli jopa yllättävän hyvin. Oma peli kehittyi tasaisesti kauden aikana ja olikin hienoa päästä auttamaan joukkuetta pudotuspeleissä vaikka mitalit jäivät saamatta.

Hyvissä tunnelmissa sujuneen kauden jälkeen katseet ovat tulevan kauden tavoitteissa ja jälleen seuraavassa kehitysaskeleessa.

- Tulevalla kaudella tavoitteena on vakiinnuttaa omaa pelaamista hyvälle tasolle ja samalla kasvattaa omaa roolia joukkueessa. Ilmapiiri ja tekeminen maalivahtien kesken on tosi hyvää ja siitä on mukava lähteä tulevaan kauteen.

Jipsin veskariosaston täydentää nuori 18-vuotias Lampinen, joka on treenannut edustuksen mukana jo pari talvea, mutta pelannut toistaiseksi nuorten sarjoissa. Tulevallakin kaudella rooli Nuorten Bandyliigassa on merkittävä, ja samalla lupaava maalivahti haluaa ottaa jälleen askeleen kohti miesten pelejä.

- Innolla odotan lähestyvää kautta. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä treeneissä ja niiden ulkopuolella. Henkikökohtaisia tavoitteita tulevalle kaudelle on kehittää heikkouksiani ja saada tasaisuutta suorituksiin.

Näiden sopimusten myötä JPS:n maalivahtiosasto tulevalle kaudelle on siis valmis. Viime kaudelle JPS:n riveihin Ruotsin visiitiltä palannut IIkka Lempinen siirtyi aiemmin kesällä Porvoon Akilleen paitaan.

Joukkue alkaa olla paria palasta vaille valmis. Muutama sopimusuutinen on vielä tiedotettavana, joten pysykää kuulolla!


Näytä lisää uutisia