JPS kohti uutta kautta

Hyvin levännyt JPS - lauma on jälleen intoa täynnä ja valmis aloittamaan uuden haasteellisen kauden. Kaudeksi 2009 Keski- ja Itä-Suomen kolmoset yhdistyvät ja Jipsi on mukana keskisuomalaisten edustuksessa.

Joukkueen runko tulee koostumaan viime vuoden pelaajistosta, mutta uusia miehiä on tulossa myös mukaan. Mukaan harjoituksiin ovat siis tervetulleet niin uudet kuin vanhat naamat.

Harjoittelu aloitetaan kevyesti joulukuussa pelitreeneillä kaksi kertaa viikossa. Treenialustoina toimivat Hippoksen alakerran jalkapallotila ja Kortepohjan koulun iso sali. Aikataulu löytyy kalenterista. Tammikuussa homma pyörähtää sitten isommalle rattaalle.

Valmennuspuolella tullaan kokemaan muutoksia, kun viime kauden pelaajavalmentaja Kimmo Koistinen haluaa vielä keskittyä pelaamiseen ja jättää valmentajan vastuun. Apuvalmentajana toimii edelliskauden tapaan mr. JPS, Hannu Karjalainen. Päävalmentajaa ei ole vielä löytynyt, vaikka etsintää ja kyselyjä on tehty jo lokakuusta lähtien. Neuvotteluja käydään kuitenkin päivittäin ja uusi valmentaja varmasi löytyy viimeistään joulukuussa.

Joukkueenjohdossa jatkaa allekirjoittanut ja rahastonhoitajana Minna Karjalainen.

Yhtenä uutena asiana JPS on päättänyt ottaa mukaan myös kuntovalmentajan, joka täydentää valmennuskolmikkoa fyysisen puolen suunnittelussa. Alustava sopimus on jo kuntovalmentajan kanssa puhuttu, ja se julkaistaan, kun homma on täysin selvä.

Kuntovalmentajan tarkoituksena on auttaa päävalmentajaa kauden treeniaikataulun suunnittelussa sekä yleisten kunto-ohjelmien teossa. Ajoittain hän voi myös toimia harjoituksissa esim. alkulämpöjen pitäjänä. Kuntovalmentajan myötä kehittymiseen tähtääville pelaajille annetaan siihen loistava mahdollisuus. Kehittyminen jää sitten pitkälti pelaajan itsensä vastuulle. Myös yhteisiä kuntotreenejä tullaan pitämään, kuten viime vuonnakin nyt vain hiukan suunnitelmallisemmin.

 t. Jarkko Jokiranta, jojo


Näytä lisää uutisia