JPS - AC Barca tasasivat pisteet

Alkuasetelmissa hienoisena ennakkosuosikkina miesten kolmosessa pelaava AC Barca sai tyytyä yhteen pisteeseen. JPS:n miesten otteet edellisistä pelistä antoivat viitteitä, että kaikki joukkueet on voitettavissa ja tämäkin peli oli pallon hallinnan puolesta kotijoukkueella.

Keskiviikkoillan dramatiikkaa tarjottiin montussa kun Palloseuran punainen pelasi AC Barcan kanssa tasapelin 2-2. Ottelua edelsi sankka vesisade ja kesän kovimmat tuulenpuuskat.

Erotuomaristo ja joukkueiden valmennusjohto pohtivat ennen peliä voiko ottelua pelata ollenkaan! Onneksi sade loppui lähes täysin ja ottelu alkoi ajallaan. Barca siirtyi 0-1 johtoon 15 minuutin jälkeen komealla kaukolaukauksella. JPS pelasi maltillisesti, mutta avausjaksolla ei maalia saatu tehtyä , vaikka tilanteita oli moneenkin osumaan.

Toinen puoliaika alkoi räväkästi kun koko peliajan vaarallisesti hyökännyt Kalle Ojala sai Setiltä pitkän keskityssyötön jonka Kalle puski hienosti maaliin.Toisella puoliajalla sai Palloseura luotua monta maalipaikkaa , mutta onni ei ollut kotijoukkueen tukena. Ottelua oli pelattu 73 min kun vierasjoukkue sai pitkän vaparitilanteen myötä onnenkantamoisen ja siirtyi 1-2 johtoon.Koko ottelun ajan hyvin puolustanut Nelson Mandela teki ottelun viime minuuteilla tasoituksen 2-2. Reilun kuukauden toipilaana ollut Teemu Vänttilä väläytti ottelun lopulla vaihtomiehenä juoksuvoimaansa joka on hyvä merkki heinäkuun puolivälissä pelattavaan montun Derbyyn , JPS - Blackbird pelataan pe 16.7.klo 1900 montussa. Nyt on pelaajilla reilun viikon kesälomatauko!