Kolme uutta jatkosopimusta!

Jipsin joukkue rakentuu jälleen kolmella palasella.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue rakentuu jälleen tärkeillä palasilla kolmen jatkosopimuksen myötä. Tällä kertaa paperiin ovat nimensä rustanneet Jarno Eronen, Akseli Uotinen ja Juho Kaaretkoski.

25-vuotias Eronen on Jipsin oma kasvatti, ja ehtinyt olla edustusjoukkueen mukana jo kymmenisen vuotta. Yläkerran pelipaikoilla viihtyvä ja pitkästä letistään tunnettu Eronen kärsi viime kaudella ikävästä loukkaantumisesta, joten nälkää tulevalle kaudelle riittää.

- Viime kausi oli rikkonainen omalta osalta, kun Suomen Cupissa tuli loukkaantuminen ja tammikuun puolivälissä pääsin vasta pelikuntoon. Mutta nyt on hyvä fiilis jatka Jipsissä. Kasassa on vahva joukkue, ja luotto menestykseen on kova.

21-vuotias Uotinen on WP-35:n kasvatti, ja saapui Jyväskylään ja Jipsiin vuosi sitten. Ensimmäisellä kaudella punapaidassa pelejä kertyi niin P21-joukkueessa kuin edustuksessakin, pääasiassa alakerran pelipaikoilla. Molemissa kausi kuitenkin päättyi pettymykseen, ja sitä onkin tarkoitus tulevalla kaudella paikkailla.

- Viime kaudesta jäi todella paljon hampaankoloon sekä Bandyliigassa että P21-sarjassa. Odotan tulevaa kautta paljon, koska meillä on hyvä joukkue ja kaikilla on kova halu voittaa koko sarja, ja uskon sen olevankin koko joukkueen tavoitteena.

Uotista vuoden vanhempi Kaaretkoski debytoi Jipsissä myös viime kaudella saavuttuaan Jyväskylään Tornion LRK:sta. Pohjoisen mies viihtyi uudessa seurassa hyvin, mutta myös hänellä jäi paljon menestyksennälkää tulevaan.

- Viime kausi oli mukava uudessa seurassa ja loistavassa porukassa. Paljon nälkää jäi kuitenkin tulevaan kauteen, ja yritän parhaani mukaan auttaa joukkuetta menestymään ja tavoiteet ovat korkealla.

Joukkueen kesäharjoittelu jatkuu aktiivisena sekä yhdessä että itsenäisesti. Vielä on joitain sopimuksia julkaisematta, niiden pariin palataan jälleen lähiaikoina!


Näytä lisää uutisia