Jatkosopimuksia ylä- ja alakertaan

Kaksi tuttua miestä jatkaa punaisissa, uusi haastaja nuorista edustukseen.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2021-2022 valmistautuva JPS jatkaa jälleen joukkueensa rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimuksiin nimensä ovat rustanneet Aku Palsola ja Jasu Koljonen sekä omista junioreista mukaan edustukseen nouseva Toni Ässämäki.

Hyökkäyspäässä viihtyvä 22-vuotias Koljonen on seuran oma kasvatti, ja kuulunut edustusjoukkueen vakiomiehistöön jo muutaman kauden ajan. Ilman mitalia päättyneen viime kauden jälkeen Koljosen katseet on suunnattu jo tulevaan kauteen ja uusiin tavoitteisiin.

- Viime kaudesta ei oikein muuta jäänyt mieleen, kuin iso pettymys ja kova nälkä tulevaa kautta varten. Tavoitteet ja odotukset ovat korkealla joukkueen suhteen. Hyvällä fiiliksellä ja tosi odottavin mielin odottaa jo tulevaa kautta ja toivotaan, että saadaan yleisökin mukaan ensi kauteen!

25-vuotias Palsola on myös saanut jääpallo-oppinsa Jipsissä ja kuulunut joukkueen puolustuksen luottomiehiin viime vuosien ajan. Palsolan ajatukset menneestä ja tulevasta ovat hyvin samanlaiset kuin Koljosella.

- Kyllähän viime kaudesta jäi paljon nälkää tulevaan. Fiilikset tulevaan ovat siis odottavaiset ja tavoitteelliset. Jipsissä on aina ollut mahtavaa pelata, ja niin on varmasti jatkossakin!

Edustusjoukkueen kanssa sopimuksen on tehnyt myös Toni Ässämäki. Viime kaudella nuorukainen esiintyi tehokkaasti niin P17- kuin P21-joukkueessakin, ja vuosien varrella mitaleja ja mestaruuksia nuorten ikäluokissa on kertynyt useita. Nyt edessä on seuraava askel, kun vanhempien veljien jalanjälkiä lähdetään seuraamaan miesten peleihin.

Joukkueen kesäharjoittelu jatkuu aktiivisena, ja joukkueen runko alkaa kasaantua. Lisää sopimuksiakin on rustailtu, ja niistä tiedotellaan jälleen lähiaikoina!


Näytä lisää uutisia