Nikke Tuhkanen palaa Jipsiin!

Taas uusi paluumuttaja Jyväskylään.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2020-2021 valmistautuva JPS saa riveihinsä jälleen kovan paluumuuttajan, kun Nikke Tuhkanen tekee paluun Jyväskylään yhden Ruotsin kentillä vietetyn kauden jälkeen.

Tuhkanen on tuttu mies Jyväskylässä aiemmin jo useamman vuoden ajalta. JPS-paidassa kausia on kertynyt jo neljä vuosina 2016-2020. Näiden aikana menestystäkin on tullut yhden mestaruuden ja parin pronssimitalin verran. Myös kapteenin nauha on tullut punapaidassa tutuksi. Paluu tuttuihin maisemiin tapahtuu innostunein fiiliksin.

- Mukava palata takaisin Jipsiin ja Jyväskylään tuttuun ympäristöön, jossa on joukkue täynnä hyvä kavereita ja muutenkin hyvä henki ja pöhinä päällä. Aiemmista JPS-kausista on jäänyt paljon käteen ja omalta osaltani suurimmat henkilökohtaiset kehitysaskeleet pelaajana on varmasti otettu noina vuosina. Sitä nousujohteista kehitystä lähdetään henkilökohtaisesti pelaajana edelleen tavoittelemaan.

Vaikka Tuhkanen on vasta 26-vuotias, on kokemusta jääpalloilijana kertynyt jo rutkasti. Mikkelin Kampparien kasvatille tuleva kausi on jo kymmenes kotimaisessa Bandyliigassamme. Pelipaikka on vakiintunut alakertaan, mutta tehopisteitäkin on syntynyt hyvin. Tuhkanen haluaa tuoda vahvan panoksen joukkueen matkalle kohti yhteistä tavoitetta.

- Koen, että pystyn omalla henkilökohtaisella panoksella tuomaan joukkueeseen kantavaa vastuuta kentälle sekä sen ulkopuolelle. Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue jossa on paljon potentiaalia jonka lisäksi joukkue saa Nico Nevalaisesta erinomaisen vahvistuksen. Joukkueena en lähde tavoittelemaan mitään muuta kuin Suomenmestaruutta.

Viime kaudella Tuhkanen lähti toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa ja hakemaan uusia haasteita jääpalloilijana Ruotsin kentiltä. Joukkueena toimi Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason Gripen Trollhättan, joka kuului aivan sarjan kärkijoukkueisiin taistellen sarjanoususta. Lahden yli kotimaahan palaa jälleen napsun verran kehittynyt ja kasvanut jääpalloilija.

- Viime kaudelle kävin Ruotsissa, ja sieltä tarttui mukaan paljon kokemuksia joista on varmasti apua tulevaisuudessa niin jääpalloilijana kuin siviilielämässäkin. Haasteitakin riitti ja se antaa vielä itselle ekstralisäyksen nälkää ensi kautta ajatellen.

Tuhkasen tunnelmat tulevaan kauteen ovat innokkaat, ja paluuta tuttuun mutta uudistuneeseen Viitaniemen Monttuun kotikannattajien eteen odotellaan vesi kielellä.

- Toivottavasti ensi kausi päästään pelaamaan taas normaalisti yleisön läsnäollessa. Viitaniemeen kesän aikana valmistuvat uudet tilat luovat erinomaiset puitteet niin meille urheilijoille kuin yleisöllekin nauttia urheilusta, joten nähdään Montussa!

Jipsin edustusmiehistö on viime aikoina jatkanut harjoitteluaan mm. fysiikkatreenien ja testien parissa aktiivisesti ja laajalla porukalla. Sopimusuutisia tiedotellaan lisää taas lähiaikoina! 


Näytä lisää uutisia