Tuukka Ässämäki jatkaa Jipsissä!

Myös kolmen muun pelurin sopimukset jatkuvat.

Jipsin maalintekovoima on tulevallakin kaudella vahva, sillä nuori hyökkääjä Tuukka Ässämäki on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Ässämäen sopimus on 2+1 -vuotinen.

18-vuotias nuorukainen teki viime kaudella läpimurtonsa Bandyliigassa naputtelemalla runkosarjassa 25 maalia, mikä oikeutti sarjan maalipörssissä neljänteen sijaan. Lisäksi Tuukka oli tärkeässä roolissa P21 SM-sarjassa, jossa voitti Jipsin paidassa sarjan pistepörssin. 

Ässämäki oli edustusjoukkueen mukana jo mestaruuskaudella 2018-2019, ja lisäksi tililtä löytyy muutama kultamitali nuorten sarjoista. Kauden 2019-2020 Ässämäki vietti Ruotsissa Edsbynin jääpallolukiossa.

Hyvistä maalimääristä ja tehopisteistä huolimatta viime kausi päättyi pettymyksiin, kun Ässämäki oli häviämässä Jipsin paidassa sekä Bandyliigan pronssiottelua että P21 SM-sarjan finaalia. Tulevaan kauteen lähdetäänkin motivoitunein mielin ja kirkkain tavoittein.

- Kiva jatkaa tutussa ympäristössä. Tulevaan kauteen lähdetään tietysti hakemaan kirkkainta mitalia. Tulevalla kaudella meillä on hyvä joukkue kasassa, ja kun viime kauden pettymys on vielä hampaankolossa niin sitä lähdetään korjaamaan. Innolla odotan ensi kautta.

Ässämäen lisäksi Jipsissä jatkavat myös Ville Hämäläinen, Joonas Hiltunen ja Topi Pesonen, joiden aiempi sopimus kattaa myös tulevan kauden. Joukkueen rungon rakentuminen on hyvässä vauhdissa, ja muitakin nimiä on jo papereissa - niistä lisää taas lähiaikoina! 


Näytä lisää uutisia