Nico Nevalainen palaa Jipsiin!

JPS saa kovan paluumuuttajan.

Jääpallon Bandyliigan kauteen 2021–2022 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue saa kovan vahvistuksen, kun seuran oma kasvatti Nico Nevalainen palaa punapaitoihin. Pian 26 vuotta täyttävä maaliahne hyökkääjä on solminut seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Edelliset kolme kautta Nevalainen on viihtynyt ruotsalaisen Örebro SK:n paidassa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Bandyallsvenskanissa. Suomen Bandyliigaa Nevalainen pelasi edellisen kerran kaudella 2017-2018 Jipsin paidassa.

Viimeisin kausi länsinaapurin kentillä oli todellinen nappisuoritus, kun Örebro nousi sarjan ylivoimaisella voitolla suoraan pääsarjaan Elitserieniin. Nevalainen oli saavutuksessa suuressa roolissa naputeltuaan 21 ottelussa komeat 33 maalia ja ollen näin joukkueensa paras maalintekijä ja sarjan maalipörssissä kolmas. Onnistuneen Ruotsin visiitin jälkeen Nevalainen palaa hyvillä mielin kasvattajaseuraansa.

- Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä takaisin Jipsiin. Alla on kaksi uran parasta kautta, sekä seurassa on hyvä pöhinä päällä. Taustallakin on menty todella paljon ammattimaisempaan suuntaan siitä kun viimeksi pelasin Jipsissä.

Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Nevalaiselle on tarttunut matkaan rutkasti kokemusta ja kehitystä. Niiden myötä mies palaa Keski-Suomeen kunnianhimoisena.

- Vähän vanhempana ja kokeneempana pelaajana vastuuta tulee olemaan meidän nuoressa porukassamme. Minulla on yksi ja ainoa tavoite ensi kaudella ja se on mestaruus, mikään muu ei kelpaa. Tänne en ole tullut jäähdyttelemään, vaan kehittymään lisää ja puskemaan eteenpäin myös meidän nuorempia pelaajiamme.

- Toivotaan parasta, että koronatilanne hellittää ja saadaan yleisöä taas katsomoon. Nähdään montussa ja myllätään yhdessä!

Seurasta tapahtuu liikennettä myös poispäin, kun maalivahti Iikka Lempinen jatkaa uraansa Porvoossa Akilleen paidassa. Kiitokset Iikalle vuosista Jyväskylässä ja tsemppiä jatkoon!

Jipsin joukkue on harjoitellut yhdessä jo muutaman viikon ajan laajalla miehistöllä. Joukkueen runko alkaa rakentua, ja sopimusneuvottelut pyörivät niin uusien kuin vanhojenkin pelimiesten kanssa. Lisää sopimusuutisia luvassa taas lähiaikoina! 


Näytä lisää uutisia