JPS taipui neljänneksi

Pronssit matkasivat Poriin.

Poikkeuksellinen Bandyliigan kausi 2020-2021 tuli päätökseensä perjantai-iltana Viitaniemessä, kun JPS ja Porin Narukerä taistelivat pronssimitaleista. Tällä kertaa Jipsille ei mitalia kaudesta käteen jäänyt, kun Narukerä voitti lukemin 3-4.

Pronssimatsia päästiin pelaamaan hyvissä peliolosuhteissa. Tasaisen avausjakson maalihanat aukesivat vartin kohdalla, kun Narukerän venäläinen takavuosien supertähti ja 47-vuotiaana vielä oivassa pelivireessä oleva Rinat Shamsutov vei porilaiset johtoon.

Kymmenen minuutin kuluttua JPS tuli tasoihin, kun Jasu Koljonen tinttasi kulmalyönnistä pallon sisään. Hetken kuluttua Riku Hämäläinen vei tarkalla laukauksella Jipsin johtoon. Lisämaaleja ei ensimmäisellä nelivitosella nähtu, ja tauolle mentiin Jipsin johtaessa 2-1.

Toiselle jaksolle JPS tuli vahvasti. Kymmenisen minuuttia oli pelattu, kun Riku löi pallon komeasti vaparista maalin kattoon ja kasvatti illan toisella osumallaan Jipsin johdon kahteen maaliin.

Narukerän valmennus herätteli joukkuettaan aikalisällä ja joukkue piristyikin selvästi. Narukerä otti pelin haltuunsa selvästi. Parikymppiä ennen loppua se tuli maalin päähän.

Ottelun viimeinen kymppi oli jo meneillään, kun porilaisille iski tehokast hetki. Ensin se tuli tasoihin, ja vielä parin minuutin päästä ohi.

Nyt oli Jipsin valmenuksen vuoro hakea uutta latausta aikalisän avulla. Muutama vaarallinen tilanne saatiin vielä lopussa aikaan, mutta pallo ei verkkoon helähtänyt.

Ottelu päättyi lukemiin 3-4, ja pronssimitalit matkasivat Narukerän mukana Poriin. JPS onnittelee koko Narukerän seuraväkeä ensimmäisestä mitalista kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen!

Kausi päättyi tällä kertaa ilman mitalia, mutta mikä tärkeintä, poikkeuksellisesti vaikeasta kaudesta selvittiin terveydellisesti hyvin. Harmillisesti yleisö ja kannattajamme ei tällä kaudella kovin suurissa määrin päässyt Viitaniemeen meitä kannustamaan. Toivottavasti tilanne syksyllä on parempi.

JPS kiittää päättyneestä kaudesta kannattajia, seuratoimijoita, talkooväkeä, kannattajia myös kotona striimien äärellä, yhteistyökumppaneita, Viitaniemen kenttäväkeä, ja kaikkia jotka matkan varrella ovat mukana olleet!

Vedetään hetki henkeä, ja suunnataan katseet kohti kautta 2021-2022!