Varkauden turnauksessa 2008 2. sija

Tämänvuotisessa Varkauden turnaukseen Jipsiltä lähti kolme joukkuetta: C:n lisäksi D96 ja D97.  Turnauksen suuresta suosiosta (lue: liian paljon joukkueita) johtuen pelit ovat sangen lyhyitä -C:ssäkin vain 30 min. Turnauksessa myös katsastetaan pelaajia D- ja C- nuorten Training Campille, joka pidetään 27.-28.12. Vettä satoi enemmän tai vähemmän koko ajan ja pakkasta saatiin odottaa sunnuntain viimeisiin peleihin saakka.

Otteluohjelma / alustava tuloslista on seuraava

  1. Kampparit 8p
  2. JPS 7p
  3. ToPV 7p
  4. Veiterä 4p
  5. WP35 4p
  6. PaSa 0p

la 10:05 JPS - Kampparit 0 - 1

Hiukan oli sekava kauden avaus. Harva purjehtii näin puolustavan Kampparien maalille! Kaikki kunnia voittajille.

la 15:25 JPS - Veiterä 2 -1

Oli jo paljon parempaa. Hyvä taistelu ! Vastuuta kannettiin laajalla rintamalla ja onnistujia oli useita

la 19:20 JPS - PaSa 6 - 0

Aina vaan paranee: koko joukkue onnistui upeasti. PaSa oli ihan vastaantulija ja sortui - taas - turhan rumiinkin otteisiin. Sarjan muutt ottelut ovat menneet niin sievästi ristiin, että mahdollisuuksia on vaikka mihin. Kampparit voitti meidät, hävisi WP:lle, joka hävisi meille hävinneelle Veiterälle. Tornio hävisi Kamppareille....

 Malttaakohan sitä nukkua ensi yönä ?

su 11:25 JPS - ToPV 3 - 3

Oli hiukan niin kuin turnauksen avauspelin makua, vaikka avauspeli ei ollutkaan- ainoastaan sunnuntain avaus. Ehkäpä sellainen keskimääräistä sekavampi peli. Tornio meni aina maalin edelle ja Jipsi tasoitti. Olisi ollut täysin voitettavissa, jos pakka olisi pysynyt paremmin koossa.

su 16:40 JPS -WP35 0 - 1

Tiukka taisto mustelmia kaihtamatta. Ratkaisumaali tuli 3 minuuttia ennen ottelun päättymistä kulmalyönnistä. Ottelu ei ollut kyllä pelaajien vanhemille eikä kyllä kenellekään muullekaan jääpallon ystäville sopivaa katsottavaa. Ilmeisesti tuomaritkaan eivät sitä katsoneet: muuten olisivat tuskin sallineet sellaista hakkaamista.

KT

ps. tässä vaiheessa iltaa tiedossa on myös, että meidän D97 voitti Akilleksen, mutta hävisi Torniolle ja WP:lle. Aamulla 8:30 tuli sitten 4-1 voitto, jolla päästiin pelaamaan sijoista 5-6. Turnaus päättyi kirvelevään 0-1 tappioon, mutta loistava avaus isolla kentällä kaiken kaikkiaan. D96 hävisi niukasti PaSalle, mutta voitti Kampparit ja Veiterän. Hyvä meininki sielläkin ja aamulla välieriin Torniota vastaan. Siellä tuli sitten tappio ja pronssiottelussa oli revanssi PaSaa vastaan, mutta tappio tuli siitäkin. Neljäs sija on kuitenkin huomattavan hyvä avaus kaudelle!


Näytä lisää uutisia