P21 finaaliin!

Akilles kaatui välierässä 6-3 (2-3).

JPS:n ja Akilleen välierä pelattiin varsin tuulisissa olosuhteissa, tuuli puhalteli pääasiassa kentän myötäisesti. Ensimmäisessä erässä JPS pelasi vastatuuleen ja Akilles sai hyökätä myötätuuleen.

Kotijoukkue siirtyi n. viiden minuutin kohdalla tutun kulmakikan myötä 1-0 johtoon kun Ville Hämäläinen laittoi Tuukka Ässämäen syötöstä pallon maaliin. Kauaa ei kotijoukkueen johto kestänyt. Noin vartin kohdalla nähtiin vajaaseen viiteen minuuttiin kolme maalia. Vierasjoukkueen liukasjalkaiset ja taitavat Fridolfsson ja Laakkonen siirsivät maaleillaan vieraat 1-2 johtoon. Ja pian tämän jälkeen johto oli jo 1-3 kun pallo livahti JPS:n omasta pelaajasta maaliin. Kotijoukkue ei tästä lannistunut vaan jatkoi takaa-ajoa vastatuuleen. Akilles puolusti JPS:n hyökkäykset joukkueena ja vieraiden maalilla hyvän pelin pelannut Skog toimi viimeisenä muurina. Erän loppupuolella Leevi Lausanto kavensi hienon syöttökuvion päätteeksi Tuukan tarjoilusta erätaukotilanteeksi 2-3.

Toisessa erässä JPS pääsi hyökkäämään myötätuuleen. Myös toisessa erässä nähtiin pari salamamaalia, tällä kertaa kotijoukkueen tekemänä. Toisen erän alkupuolella Tuukka Ässämäki tasoitti  Villen nostosta tilanteeksi 3-3 ja heti perään Aleksi Niemi purjehti kentän läpi ja tarjoili pallon maalille josta Joonas Hiltunen siirsi kotijoukkueen 4-3 johtoon. Noin tunnin kohdalla JPS:n alakerran laittama purkupallo livahti Akilleen alakerralta läpi ja Tuukka haistoi tilanteen siirtäen kotijoukkueen 5-3 johtoon. Vierasjoukkueella oli erän loppupuolella muutama vaarallinen maalipaikka mutta JPS:n maalivahti Kalle Lampinen esitti loistotorjuntoja torjuen mm. rankkarin. Ville viimeisteli vielä ottelun lopussa loppulukemiksi 6-3.

JPS:n finaalivastustaja selviää keskiviikkona 3.3. Mikkelissä klo 19 pelattavassa välierässä Helsinki YJ - Kampparit. Finaali pelataan lauantaina 6.3. Viitaniemessä, kellonaika selviää myöhemmin.