Erikoispääsyliput ensimmäiseen puolivälierään

Erikoispääsyliput pudotuspelihintaan!

Bandyliigan pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona, kun JPS isännöi Helsingin IFK:ta puolivälieräsarjan ensimmäisessä ottelussa. Matsi käynnistyy Viitaniemen iltavaloissa kello 19.

Runkosarjan aikana jo tutuksi tulleeseen tapaan ottelussa katsomoon saadaan ottaa rajoitusten sallimat 10 katsojaa, joten myynnissä on jälleen 10 erikoispääsylippua. Pudotuspelien alun kunniaksi liput myynnissä runkosarjan päätösottelusta tuttuun 25 euron erikoishintaan!

Lippuostoksille pääset lippukaupassamme, joka löytyy nettisivumme oikeasta laidasta. Lipunmyynti alkaa tänään maanantaina klo 20, ja lippuja myydään niin kauan kun niitä riittää. Lippujen myyntitilanteen näet nettikaupasta.

Saapuessasi otteluun järjestysmiehet päästävät sinut sisää kun kerrot nimesi tai näytät sähköistä ottelulippua esimerkiksi puhelimestasi. Katsojille on maskisuositus, ja erikoislipun hintaan kuuluukin JPS-kangasmaski. Lipulla pääset katselemaan ottelua Viitaniemen katettuun pääkatsomoon. Katsomossa on noudatettava myös turvavälejä muihin katsojiin.

Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma ja kannustetaan JPS voittoon. Päivät pitenee ja panokset kovenee, tervetuloa Viitaniemeen nauttimaan playoff-huumasta!


Näytä lisää uutisia