Runkosarja päättyi tappioon

Veiterä oli tehotonta Jipsiä vahvempi.

Jipsillä oli lauantai-iltapäivänä ohjelmassa runkosarjan päätöskamppailu, kun vieraana oli Lappeenrannan Veiterä. Tällä kertaa vierasjoukkue oli ovelampi, ja ryösti pisteet lukemin 2-7.

Tulos tarkoittaa sitä, että JPS on runkosarjassa kolmas.

Ottelu pysyi ensimmäisen vartin maalittomana, kunnes vierasjoukkue pääsi hieman helposti iskemään avausmaalin. Veiterän toinen osuma tuli heti perään kulmalyönnistä.

Avausjakso oli pelillisesti melko tasainen, mutta JPS ei muutamasta hyvästä maalipaikasta huolimatta saanut palloa pömpeliin. Vastustaja osui vielä kerran, kun mies unohdettiin jälleen hieman liian vapaaksi maalin eteen. Taukolukemat 0-3.

Toinenkin jakso eteni alusta maalittomana, kunnes Veiterä löi melko erikoisesti tuomitusta rankkarista neljännen osuman. Ja pian lukemat olivatkin jo 0-5.

Ottelua oli jäljellä noin parikymmentä minuuttia, kun Jipsin Antreas Lindlöfiä rikottiin ikävästi päähän rankkarialueella. Tuomari risti kätensä, ja Jasu Koljonen tinttasi pallon sisään ja avasi Jipsin maalihanat.

Avausmaalinsa jälkeen JPS sai hieman lisää iloa peliin, mutta epävarmuus maalintekopaikoissa vaivasi toisellakin jaksolla. Lasse Tammilehto kuitenkin kavensi viimein lukemiksi 2-5.

Ottelun lopussa Veiterä pääsi vielä isäntien lepsuilusta kaunistelemaan lukemia kahdella maalilla, ja näin ottelu päättyi vieraiden voittoon lukemin 2-7.

Tänään Jipsin varaveskarina ollut Kalle Lampinen kirjasi tililleen ensimmäisen Bandyliigaottelunsa!

Kuten mainittua, JPS sijoittuu sarjassa kolmanneksi. Runkosarjan voiton varmisti jo aiemmin Akilles ja Veiterä on toinen. Alemmat sijoitukset ratkeavat vielä lauantain myöhempien ja sunnuntain otteluiden tulosten myötä.

Playoff-parit puolivälieriin ovat selvillä sunnuntai-iltana, ja niistä tiedotetaan heti sen jälkeen. Pysykää kuulolla!