P21 pelissä maalikarkelot

Akilles kaatui runsasmaalisessa ottelussa 15-5 (7-1)

P21 sarja jatkui JPS:n osalta keskiviikkona 10.2. kun vieraaksi saapui Akilles Porvoosta. Ottelusta tuli lopulta runsasmaalinen. Tilanne oli jo vajaan puolen tunnin kohdalla turvallisen tuntoisesti 7-0. Ensimmäisen erän lopulla Akilles kavensi taukolukemiksi 7-1.

Toisessa erässä kotijoukkueen peli oli välillä sekaisin ja vastustaja höydynsikin hyvällä prosentilla nämä tilanteet. Tästä huolimatta JPS hallitsi tilannetta loppuun asti ja loppulukemiksi kirjattiin 15-5.

Ottelussa sai torjuntavastuuta myös vasta -05 ikäinen Niko Nikunen kun JPS vaihtoi maalivahdin toiseen erään. Niko suoriutui osuudestaan hyvin, torjuen mm. rankkarin!

Jipsin maalintekijät: Ville Hämäläinen 6, Tuukka Ässämäki 6, Miikka Penttinen 2 ja Joonatan Alho 1

Valmennuskaksikon ajatukset pelistä:

"Pelin alku oli hyvää ensimmäiset 30 minuuttia kun joukkue teki töitä joukkueena. Loppu meni sooloiluksi."