JPS nollasi Botnian!

Voitto viikonlopun toisesta vieraspelistä.

JPS jatkoi kahden vieraspelin Helsingin viikonloppua sunnuntaina Oulunkylässä, kun vastassa oli Botnia. Eilisen tasurin jälkeen tänään laitettiin napsun verran paremmaksi, kun pisteet kaapattiin mukaan Jyväskylään maalein 0-7.

Vierasjoukkue lähti otteluun alusta saakka pallollisesti aktiivisempana. Avausmaali tuli vajaan vartin kohdalla Tuukka Ässämäen toimesta. Pian Joni Vuopio löi hienosti vaparista Jipsin kahden maalin johtoon.

Kun Ässämäki päivän toisella maalillaan lisäsi jyväskyläläisten johdon kolmeen maaliin, herätteli Botnian valmennus joukkuetta aikalisällä. Ainakin hieman se auttoi, sillä avausjaksolla ei lisämaaleja nähty, ja taukolukemat olivat 0-3.

JPS jaktoi pallonhallintaa toisellakin jaksolla. Heti alussa Jarno Eronen tinttasi kaaren tuntumasta Jipsin neljännen osuman. Tämän jä'lkeen jatkettiin hetken aikaa ilman maaleitta. Jipsin tolppien välissä tänään varmin ottelin nollapelin pitänyt Samuel Gerovoi piti myös isäntien yritykset kurissa.

Viimeisellä vartilla Jasu Koljonen päätti kaunistella loppulukemia. Ensin hyvän viikonlopun pelanneen Ville Hämäläisen syötöstä lukemiksi 0-5, ja perään rankkarista vastuttamattomasti 0-6. Ottelun viimeisellä minuutilla vielä yksilösuorituksella 0-7, ja puhdas hattutemppu hetkessä täyteen!

Loppulukemat 0-7, ja näin kaksi pistettä mukaan Oulunkylästä. Näin siis viikonlopusta tarttui kyytiin kolme pistettä tasapelin ja voiton myötä.

Kiitos avusta reissussa myös Reissu Ruoti

Runkosarjaa on jäljellä enää yhden ottelun verran, kun viikon päästä lauantaina Viitaniemessä vierailee Veiterä. Kevät lähestyy, päivät pitenee ja panokset kovenee!