Bandyliiga jatkuu Helsingin tuplaviikonlopulla

Lauantaina vastassa HIFK, sunnuntaina Botnia.

Bandyliigassa tällä hetkellä kolmantena oleva JPS jatkaa viikonloppuna pelejään Helsingin tuplaviikonlopulla. Lauantaina vastassa on Helsingin IFK ja sunnuntaina Botnia.

Viime viikonloppuna JPS kärsi kaksi kotitappiota, kun perjantaina Kampparit haki pisteet Viitaniemestä, ja lauantaina runkosarjaa johtava Akilles oli liian liukas Jipsin pideltäväksi.

JPS on nyt pelannut 13 ottelua, eli runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran. Tulevan viikonlopun matsien jälkeen se kohtaa enää Veiterän kotijäällä. Pisteitä tällä hetkellä on kasassa 19. Voittoja on yhdeksän, tasapelejä yksi ja tappioita kolme.

Lauantaina Brakulla Jipsiä isännöivä HIFK on sarjassa tällä hetkellä kuudentena. Joukkueet kohtasivat toisensa Jyväskylässä tammikuun puolivälissä, ja tuolloin JPS oli parempi maalein 6-2. Edellisessä ottelussaan keskiviikkona kotijäällään stadilaiset haastoviat tiukasti sarjakärki Akilleen, mutta joutuivat lopulta tyytymään tappioon lukemin 2-3.

HIFK:n paras maalinsylkijä on ollut myös JPS-taustaa omaava Santeri Laitinen, jolla osumia on kasassa 18. Jipsiläistaustaa Laitisen lisäksi löytyy myös Jaakko Liukkoselta ja Joonas Janhuselta. 

Lauantain ottelu alkaa kello 15. Sitä voi katsella suorana lähetyksenä YouTuben kautta.

Sunnuntaina ottelut jatkuvat Oulunkylässä, kun Jipsin isäntänä on Botnia. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, mutta taistelee vielä tiukasti viimeisestä playoff-paikasta. Pisteitä sillä on 13 ottelun jälkeen kasassa 4.

JPS kohtasi Botnian heti kauden avauksessa Viitaniemessä, ja oli tuolloin vahvempi lukemin 6-2. Edellisessä ottelussaan Botnia kärsi Narukerälle tappion maalein 5-8.

Botnian paras maalintekijä on ollut Pekka Niska seitsemällä osumalla. Joukkueen riveissä pelaa JPS-kasvatit Joonatan Irtamo, Tuukka Penttinen ja Mikko Tammilehto. Lisäksi Botniaa edustaa viime kaudella Jipsin alakerrassa luutinut Teemu Malinen.

Myös sunnuntaina klo 13 alkavan ottelun voi katsella suorana YouTubesta.

Viikonlopun matsien tunnelmia tutusti myös Jipsin kanavilla!


Näytä lisää uutisia