Kotivoitto OLS:n kustannuksella

JPS nakutteli 13 maalia.

JPS:n ottelut Bandyliigassa jatkuivat lauantaina kotijäällä Viitaniemessä, kun vieraana oli Oulun Luistinseura. Jyväskylän kotitaika piti edelleen, ja loppulukemat kirjattiin Jipsin hyväksi 13-3.

Päivän voitto oli omistettu aiemmin viikolla menehtyneelle pitkäaikaiselle bussikuskillemme ja suurelle JPS-persoonalle Alpo Heikkilälle. JPS pelasi ottelun surunauhoissa, ja ennen matsin alkua Apen muistoa kunnioitettiin hiljaisella hetkellä.

Ottelun alku ei tälläkään kertaa ollut Jipsille helppo. Maalihanat avasi vierasjoukkue Niklas Valtasen toimesta kahdeksannella minuutilla. Pikkuhiljaa JPS kuitenkin otti hallintaa itselleen, ja lopulta tasoituksen niittasi upealla yläkulmalaukauksellaan Aku Palsola.

JPS-myrsky pyöritti pohjoisen poikia, ja alle kymmenessä minuutissa peli oli jo 4-1. Palsolan jälkeen maaleja iskivät Joonas Hiltunen, Tuukka Ässämäki ja Lasse Tammilehto.

Kerran oululaiset vielä pääsivät kaventamaan, mutta kun ennen taukoa Ässämäki ja Jasu Koljonen tekivät vielä maalit mieheen, mentiin puoliajalle kotijohdossa 6-2.

Toinen jakso oli Jipsin vyörytystä. Ensin osui Tammilehto, ja seuraavaksi alkukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Jarno Eronen iski kauden ensimmäisen maalinsa. Ässämäki teki hattutempun täyteen rankkarista, ja viimeisteli heti perään iltapäivän neljännen maalinsa.

Eronen ja Tammilehto osuivat molemmat vielä kertaalleen, ja myös Miikka Penttinen pääsi maalin makuun tehden isäntien 13. osuman. OLS kaunisteli lukemiksi 13-3, ja näihin lukemiin ottelu myös päättyi.

Kaksi pistettä jäi Jyväskylään, ja Jipsin tappioton kotitaika pitää edelleen. Pelit jatkuvat heti huomenna, kun edessä on reissu Poriin Narukerän vieraaksi. Satakunnan kansa näyttää klo 13 alkavan ottelun suorana lähetyksenä, ja tunnelmia tutusti myös Jipsin kanavilla!