Viikonloppuna pelataan kotona ja vieraissa

Molemmista otteluista suorat nettilähetykset.

Bandyliigan runkosarja jatkuu Jipsin osalta viikonloppuna kahdella ottelulla. Lauantaina kello 15 alkavassa ottelussa Viitaniemessä vieraana on Oulun Luistinseura, ja sunnuntaina reissataan Poriin Narukerän vieraaksi kello 13 alkavaan otteluun.

JPS on pelannut nyt yhdeksän ottelua, eli runkosarja etenee jo toisella puoliskolla. Viime ottelussa viime lauantaina vieraana Jyväskylässä oli Helsingin IFK. Tuossa matsissa JPS nousi alun takaiskuista huolimatta hienoon voittoon maalein 6-2.

Yhdeksästä ottelusta tilillä on nyt 15 pistettä seitsemän voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion myötä. Sarjataulukossa ollaan kolmantena, edellä ovat yhden ottelun enemmän pelanneet Akilles ja Veiterä.

Jipsin pelipiehistä pisteitä on eniten nakutellut Riku Hämäläinen, alkukauden tehopisteet ovat 13+9. Maaleja on eniten pommitellut Tuukka Ässämäki, täysosumia kasassa 14.

Lauantaina vieraaksi tuleva OLS on sarjataulukossa seitsemäntenä. Joukkueet kohtasivat toisensa kuun alussa Oulussa, ja JPS korjasi pisteet mukaan maalein 1-7. Oululaisten paras pistemies on Eemi Dolk tehoillaan 4+10.

Lauantain ottelussa JPS pelaa surunauhoissa kunnioittaen keskiviikkona äkillisesti menehtyneen pitkäaikaisen bussikuskimme ja suuren JPS-persoonan Alpo "Ape" Heikkilän muistoa.

Lauantain kotiotteluun otetaan paikan päälle katsomoon jälleen viisi katsojaa, joten otteluun myydään viisi erikoispääsylippuaLippuja on vielä myynnissä pari kappaletta, saatavuuden voit tarkistaa ja ostoksille pääset sivun oikeassa reunassa olevassa nettikaupassamme!

Ottelu näkyy myös suorana YouTubesta JPS LIVE -kanavalta! Lähetystä tukemassa KopioTeam ja apuna toteuttamassa Sivuprofiili!

Sunnuntaina reissataan Poriin, jossa vastustajana viime kevään puolivälierissä yllätetty Narukerä. Tälläkin kaudella joukkueet ovat ehtineet kohdata jo kertaalleen, kun kauden avauksessa Viitaniemessä JPS kaatoi porilaiset 8-2.

Narukerä on sarjataulukossa viisi pistettä Jipsin takana neljäntenä. Joukkueen nimekkäin tähti on täksi kaudeksi seuraan palannut pitkäaikainen maajoukkuekapteeni Ville Aaltonen.

Myös Porin ottelu tulee suorana lähetyksenä netistä, lisätiedot tästä.

Tunnelmia koko viikonlopun ajan tutusti myös Jipsin kanavilta!


Näytä lisää uutisia