Tappioton kotitaika jatkuu!

Tällä kertaa kaatui HIFK.

JPS palasi Bandyliigan pelien pariin lauantaina Viitaniemessä, kun vieraana oli Helsingin IFK. Jyväskylästä ei vielä tällä kaudella ole pisteitä ryöstetty, eikä se onnistunut nytkään, kun kotijoukkue tyylitteli voittoon maalein 6-2.

Ottelu oli historiallisesti loppuunmyyty - kaiki 5 erikoislippua menivät kaupaksi, kiitos loistavasti kannustaneelle kotiyleisölle!

Ottelu pelattiin perinteisessä jääpallokelissä. Sää oli selkeä, ja pakkasta reilut 15 astetta. Jipsillä olikin pieniä lämpiämisongelmia alussa. Parikymmentä minuuttia pelattiin maaleitta, ja sitten helsinkiläiset iskivät itsensä pikaisesti kahden maalin johtoon.

Mutta sitten alkoi Jipsin vyörytys. Ensin Lasse Tammilehto iski kavennuksen, ja pian Riku Hämäläinen tasoitti pelin rankkarista.

Avausjakson viimeisen vitosen aikana JPS jatkoi maalien takomista. Joukkueen vei johtoon Tuukka Ässämäki, ja isäntien neljännen iski ensimmäisen JPS-maalinsa tehnyt Ville Hämäläinen. Vielä ennen taukoa Riku viimeisteli puoliaikalukemiksi 5-2.

Toisella jaksolla ei maaleilla juhlittu. JPS piti peliä hallussaan, eikä antanut HIFK:n missään vaiheessa käynnistää takaa-ajoaan. Viimeisenä lukkona oli maalilla varman ottelun pelannut ja toisella jaksolla rankkarin torjunut Iikka Lempinen.

Toinen jakso näytti jo jäävän maalittomaksi, kunnes lisäajalla Ässämäki teki iltapäivän toisen maalinsa kulmalyönnistä. Näin loppulukemat 6-2 ja täydet kaksi pistettä jäivät Jyväskylään!

Ottelut jatkuvat kotimatsilla taas ensi viikon lauantaina, kun Viitaniemeen saapuu Oulun Luistinseura. Sen jälkeen heti sunnuntaina reissataan Poriin Narukerän vieraaksi.

Kiitokset otteluisäntänä toiminut JonCar Racing Team ja ottelustriimin tarjonnut Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy!