Vierasvoitto Oulussa!

JPS käynnisti vuoden voitolla.

Vuosi 2021 alkoi Jipsin osalta lauantaina vierasreissulla, kun se matkasi Ouluun kohtaamaan paikallisen Luistinseuran. Mukavassa pikkupakkasessa pelattu ottelu kääntyi toisella jaksolla Jipsin voitoksi selkein lukemin 1-7.

Avausjaksolla Jipsillä tuntui vielä olevan pieniä uuden vuoden käynnistymisvaikeuksia, ja OLS avaskin maalihanat komealla vaparimaalilla vartin pelin jälkeen. Jakson edetessä JPS otti peliä kokoajan enemmän haltuun, mutta oululaisten alakerta vielä kesti, ja taukolukemat olivat 1-0.

Heti toisen jakson alussa kapteeni Riku Hämäläinen avasi Jipsin maalihanat tasoittamalla ottelun Juho Kaaretkosken komeasta syötöstä. Hetken kuluttua Niko Herranen siirsi jyväskyläiset johtoon.

OLS sai vielä hyvän mahdollisuuden tulla mukaan peliin rankkarista, mutta sen Jipsin maalilla hyvän pelin pelannut Samuel Gerovoi nappasi kiinni.

Parinkymppiä ennen loppua Tuukka Ässsämäki teki ensin kulmakikasta tilanteeksi 1-3, ja Riku Hämäläinen illan toisella maalillaan 1-4. Viimeisen vitosen aikana lukemia kaunistelivat vielä Lasse Tammilehto, Jasu Koljonen ja Riku Hämäläinen, ja näin loppulukemat Raksilan tekojäällä kirjattiin Jipsin hyväksi 1-7.

Voiton myötäJPS piti paikkansa sarjakärjessä. Ottelut jatkuvat jälleen viikon päästä lauantaina vierasreissulla Helsinkiin Botnian vieraaksi.