Tapsan klassikko suorana lähetyksenä!

Ottelu pelataan ilman yleisöä.

Bandyliigan ottelut jatkuvat perinteiseen tyyliin Tapaninpäivän klassikolla, kun JPS:n vieraaksi Viitaniemeen saapuu WP-35. Tapaninpäivänä klo 15 alkava ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta tunnelmaan pääset JPS:n toteuttaman livelähetyksen kautta.

Ennen joulua Jipsillä oli ohjelmassa kova kahden matsin vieraskiertue, kun se kohtasi peräkkäisinä päivinä sekä Veiterän että Akilleksen. Veiterää vastaan Lappeenrannassa ei oma suoritus ollut paras mahdollinen, ja tuloksena oli tappio lukemin 5-1.

Porvoossa Akilleksen vieraana JPS esitti melkoisen kirin, kun se nousi 5-1-tappioasemasta tasoihin, ja pisteet tasattiin maalein 6-6. Näin tuplareissusta viime kauden finaalisteja vastaan tarttui matkaan yksi piste.

Tuon pisteen turvin JPS pääsee kuitenkin joulun viettoon sarjan kärkipaikalla. Kuudesta ensimmäisestä ottelusta tilillä on neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Tapaninpäivänä vastaan luisteleva WP-35 on vielä sarjan hännillä ilman pisteitä. Joukkueet kohtasivat jo marraskuussa Varkaudessa, kun JPS haki pisteet 2-7-vierasvoitolla.

Vaikka yleisö ei tällä kertaa pääse paikan päälle nauttimaan joulupyhät perinteisesti kruunaavasta tapaninpäivän klassikosta, voi tunnelmaan virittäytyä kotisohvalta JPS:n toteuttaman livelähetyksen kautta. Suurena apuna lähetyksen toteuttamisessa toimii myös Sivuprofiili Oy!

Joulun kunniaksi Tapaninpäivän lähetys on ilmaiseksi kaikkien katseltavissa. Lauantaina klo 15 alkava ottelu näkyy JPS LIVE -YouTube-kanavalta!

Tervetuloa virtuaalisesti mukaan Tapaninpäivän klassikkotunnelmaan!


Näytä lisää uutisia