Pisteet jäivät Lappeenrantaan

Veiterän vahva avausjakso oli liikaa Jipsille.

JPS palasi Bandyliigan pelien pariin kolmen viikon tauolta, kun se kohtasi viikonlopun vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa Veiterän. Illan isäntäjoukkue hallitsi tänään olosuhteet paremmin, ja jätti pisteet kotiinsa maalein 5-1.

Kotijoukkue heilutti verkkoja heti toisella minuutilla. Avausjakson edetessä JPS roikkui pelissä mukana parikymmentä minuuttia, kunnes Veiterä alkoi käyttää tilaisuutsensa tehokkaasti hyväksi. Karjalasta kajahti komesti, ja tauolle mentiin tilanteessa 4-0.

Toisella jaksolla JPS oli jo paljon parempi, mutta muutamista hyvistä paikoista huolimatta hakkasi päätään vastustajan vahvaan puolustukseen ja hyvään maalivahtipeliin. Veiterä osui kertaalleen, ja aivan loppuhetkillä Jipsin paitaan kesällä saapunut Topi Pesonen vei vanhalta seurakaveriltaan Topi Peuhkurilta nollapelin kaventamalla lukemiksi 5-1.

Tänään varsinkin avausjaksolla punaisten otteissa näkyi vielä takana ollut ottelutauko, ja toisella jaksolla pelaaminen oli jo hieman pirteämpää. Huomenna ottelut jatkuvat Porvoossa, kun klo 17 alkavassa ottelussa vastassa on Akilles.

Ottelun livelähetyksestä tietoja löydät porvoolaisten nettisivuilta, ja lisää tunnelmia tutusti Jipsin kanavilla!