Voitto Varkaudesta!

JPS jatkoi voittoputkea WP-35:n kustannuksella.

JPS pelasi viikonlopun toisen vierasottelun lauantaina, kun joukkue matkasi Varkauteen WP-35:n vieraaksi. Vaikka tänään ei aivan parasta kentällä esitetty, lähtivät pisteet silti mukaan Jyväskylään loppulukemin 2-7.

Vierasjoukkue oli päivän ottelussa ennakkosuosikki kovasti tälle kaudelle uudistunutta varkautelaisryhmää vastaan, mutta helpolla ei keltapaidat nahkaansa kotijäällä myyneet. JPS meni johoon kymmenen minuutin kohdalla rankkarista Riku Hämäläisen toimesta, mutta lisämaaleja saatiin odotella hetki.

Puolen tunnin kohdalla alkoi tapahtua, kun Tuukka Ässämäki kasvatti Jipsin johdon kahteen maaliin. WP nousi kuitenkin peliin mukaan iskemällä kahdesti viiden minuutin sisään, ja ottelun taukolukemat olivat tasan 2-2.

Toista jaksoa ei ehditty edes puolta minuuttia pelata, kun johto napattiin taas vierasjoukkueelle Joonas Hiltusen viimeisteltyä hienon johtomaalin.

Ottelu kääntyi pikkuhiljaa enemmän ja enemmän Jipsin haltuun. Pelikellossa oli tunti, kun Ässämäen illan toinen kasvatti johtoa. Myös Riku Hämäläinen teki vielä toistamiseen, ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua.

Myös Lasse Tammilehto pääsi Jipsin miehistä maalintekoon, ja lisäajalla Tuukka Ässämäki laittoi rankkarin sisään, lukemiksi 2-7 ja hattutempun täyteen! Lopussa myös Jipsin maalilla hyvän matsin pelannut Karri Leisimo nappasi WP:n pilkun kiinni.

Näin pisteet lähtivät tältäkin reissulta matkaan, ja JPS jatkaa neljän ottelun jälkeen sarjakärjessä ilman tappioita. Pelit jatkuvat ensi lauantaina 5.12. kotikentällä Viitaniemessä, kun vieraana on Veiterä Lappeenrannasta.