Onnistunut ryöstöretki Mikkeliin!

JPS kaatoi Kampparit vierasjäällä!

JPS jatkoi Bandyliigan otteluitaan sarjan ensimmäisellä vieraspelillä, kun ohjelmassa oli reissu Mikkeliin Kampparien vieraaksi. Viime vuosina moderniksi klassikoksi muodostunut ottelu oli jälleen tasainen taisto, ja tarjosi yleisölle viihdykettä alusta loppuun.

Pelin alkaessa sää oli hyvä, ja avausjakso pelattiin kirkkaalla jäällä. Jipsin alku oli tehokas, ja Sampsa Purhonen täräytti kahdekannella minuutilla vierasjoukkueen johtoon.

Parinkympin kohdalla Kampparit tuli tasoihin, mutta heti perään Lasse Tammilehto vei JPS:n taas johtoon. Avausjakson loppu oli hyvää Jipsin hallintaa, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Taukotilanne siis 1-2.

Heti toisen jakson alussa kotijoukkue tasoitti taas, ja tasalukemissa jatkettiinkin pitkään. Taivaalta alkoi sadella hieman lunta, mutta peliin se ei suuresti vaikuttanut. Vaarallisia maalipaikkoja ei silti hetkeen kummassakaan päässä nähty.

Reilu vartti ennen täyttä aikaa Tuukka Ässämäki haisteli ovelasti vastustajan veskarin pudottaman pallon maalin edestä, ja tyrkkäsi sen sisään. Tappiolle joutunut Kampparit ei kovinkaan vaarallista kiriä saanut aikaan. Vielä loppuhetkillä kapteeni Riku Hämäläinen pääsi kaunistelemaan rankkarista voittolukemat 2-4!

Näin Mikkelistä lähti siis matkaan aina yhtä maukkaat täydet kaksi pistettä. Taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna ja jälleen vieraissa, kun WP-35 kohdataan Varkaudessa klo 17.