Otteluennakko: Vuorossa viikonloppu vieraissa

JPS matkustaa viikonloppuna Mikkeliin ja Varkauteen.

Viime viikonloppuna kahdella kotivoitolla Bandyliigan sarjakauden avannut JPS matkustaa tulevana viikonloppuna vuorostaan vieraisiin. Perjantaina Mikkelissä vastassa on Kampparit ja lauantaina Varkaudessa WP-35.

Bandyliiga alkoi siis voitokkaasti, kun perjantaina kotijäällä Viitaniemessä kaatui porilainen Narukerä maalein 8-2. Voittotahti jatkui lauantaina, kun Helsingistä Jyväskylään saapunut Botnia laitettiin nurin lukemin 6-2.

Perjantaina vastaan luisteleva Kampparit on Jipsille tuttu vastustaja monista jännittävistä otteluista viime vuosien varrelta. Edellinen kohtaaminen oli juuri viime keväänä, kun pronssiottelussa JPS kävi ryöstämässä mitalit Mikkelistä 2-3-voitolla.

Tälle kaudelle muutamia pelaajamenetyksiä kokenut mutta Hauskan veljestriolla vahvistunut Kampparit aloitti sarjan yhdellä ottelulla viime viikonloppuna, kun se kaatoi sunnuntaina kotikentällään HIFK:n maalein 7-3.

Mikkelin Hänskissä perjantai-iltana kello 18.30 alkavan ottelun voit katsella myös suorana lähetyksenä YouYubesta. Kampparien oma otteluennakko, josta myös tiedot livelähetyksestä löytyy, on luettavissa tästä. Ottelun liveseurannan näet tästä linkistä.

Lauantaina reissataan vuorostaan WP 35:n vieraaksi Varkauteen. JPS kohtasi kovasti tälle kaudelle uudistuneen WP:n jo Suomen Cupissa pari viikkoa sitten, ja tuolloin voitto kirjattiin jyväskyläläisten hyväksi lukemin 9-0. Liigapelit varkautelaiset aloittivat kahdella kotitappiolla.

Lauantain ottelu Varkaudessa alkaa kello 17. Ottelun liveseurannan löydät tästä.

Tuttuun tapaan viikonlopun tunnelmia ja tuloksia voit seurata Jipsin nettisivuilta ja somekanavilta!


Näytä lisää uutisia