Täydet pisteet avausviikonlopusta!

JPS nappasi voiton myös lauantaina!

Bandyliigan kauden avausviikonloppu sai maukkaan päätöksen, kun JPS tyylitteli voittoon myös lauantaina. Kotituplan toisessa ottelussa Botnia kaatui lukemin 6-2.

Suomen Cupissa viikko sitten Botnia kaatoi Jipsin, mutta tällä kertaa isännät eivät päästäneet helsinkikäisiä yllättämään. Jo hyvässä säässä pelatun avausjakson aikana JPS hallitsi matsia, ja paineli Joni Vuopion yhdellä ja Jasu Koljosen kahdella maalilla 3-0-johtoon. Botnia kavensi vielä ennen taukoa, ja näin puoliaikalukemat olivat 3-1.

Toisella jaksolla taivaalta alkoi sataa hieman lunta ja räntää, mutta se ei Jipsiä hyydyttänyt. Sampsa Purhonen täräytti kulmasta isännät taas kolmen maalin johtoon. Botnia osui kertaalleen välissä, mutta tunnin kohdalla oli kapteeni Riku Hämäläisen vuoro täräyttää pallo kulmalyönnistä sisään.

Kunnollista kiriä ei Botnia saanut aikaiseksi aikalisästään huolimatta. Vielä loppuminuuteilla ahkerasti illan aikana maalia hakenut Tuukka Ässämäki kaunisteli loppulukemiksi 6-2.

Otteluisäntä Rakennuspalvely Pynnönen Oy palkitsi Jipsin parhaana tehokkaasti kauden aloittaneen Koljosen. Nälkäisimpänä pelaajana Neste K Savelan Subway -lahjakortilla palkittiin alakerrassa varmoin ottein esiintynyt ja yhden kulman sisään täräyttänyt Vuopio.

Näin JPS siis saalisti Bandyliigan avausviikonlopusta täydet neljä pistettä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla niin uusien kuin vanhojenkin miesten toimesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua, jolloin JPS kohtaa vieraskentällä sekä Kampparit että WP-35:n.

Kotijäällä jatketaan jälleen 5.12. kun vieraaksi saapuu Veiterä Lappeenrannasta.