JPS löylytti WP-35:n

JPS nappasi voiton päivän toisesta ottelusta.

Aamupäivällä Veiterälle rankkareilla hävinnyt JPS tyylitteli iltaottelussa selkeään voittoon, kun se kaatoi WP 35:n puhtain lukemin

Heti ottelun alussa Tuukka Ässämäki viimeisteli isäntäjoukkueen johtoon. WP roikkui hetken aikaa mukana, mutta jakson edetessä ote siirtyi enemmän ja enemmän Jipsille. Maaleja tekivät Jasu Koljonen kahdesti, Riku Hämäläinen kertaalleen ja Ässämäki vielä kerran. Taukolukemat Jipsille 5-0.

Aiemmin päivällä tiukan pelin Botnian kanssa pelanneen WP:n vauhti alkoi toisella jaksolla hyytyä, ja JPS jatkoi maalien takomista. Ensin Joonas Hiltunen löi komeasti kulmasta ensimmäisen maalinsa JPS-paidassa, ja pian Ässämäki viimeisteli jo hattutemppunsa täyteen.

Lasse Tammilehdon mailasta lukemat olivat 8-0, ja Hämäläinen teki isäntien yhdeksännen. Maalilla varman pelin pelannut Iikka Lempinen piti nollat loppuun saakka, ja näin päätösvihellyksen soidessa taululla seisoi lukemat 9-0.

JPS jatkaa pelejään jo heti huomenna aamulla, kun klo 9 vastassa on Botnia. Huomisen toisessa ja turnauksen viimeisessä ottelussaan JPS kohtaa HIFK:n klo15. Koko turnauksen otteluohjelman tulospalveluineen näet tästä.

Livelähetysten kanssa on tänään ollut hieman ongelmia, yritetään saada toimimaan viimeistään sunnuntain otteluihin!