Purhonen ja Herranen jatkavat!

Kokeneet pelimiehet jatkavat punaisissa.

Aivan pian käynnistyvään Bandyliigan kauteen valmistautuva JPS:n edustusjoukkue voi tulevanakin talvena luottaa kahteen kokeneeseen pelimieheen, kun Sampsa Purhonen ja Niko Herranen jatkavat joukkueen vahvuudessa.

Vuodesta 2008 Jipsissä pelannut Herranen palasi viime kaudella pelikentille yhden välikauden jälkeen. Kauteen Herranen oli tyytyväinen niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin. Tehopisteitä kauden aikana syntyi 8+5.

- Henkilökohtaisesti olen viime kauteen tyytyväinen. Oli yllättävän helppoa palata kentille välivuoden jälkeen. Viime kaudella saavutettiin aikalailla se mitä lähtökohtiin nähden oli saavutettavissa, vaikka nälkä kasvoikin syödessä ja mestaruutta tavoiteltiin.

- Mietin pitkään peliurani jatkoa. Halu kilpailla oli kuitenkin vielä kova ja välivuoden jälkeen pelaaminen oli niin hauskaa, että en malttanut vielä lopettaa.

Purhonen on edustanut Jipsiä vuodesta 2009 alkaen. Viime kaudella tehoja syntyi lukemat 6+4. Herrasen tavoin myös Purhonen piti viime kautta lähtökohtiin nähden onnistuneena.

- Viime kausi sujui nousujohteisesti niin joukkueella kuin itsellänikin. Kausi päättyi voitettuun peliin, joka on aina hyvä saavutus. Saatiin rosterista irti kaikki se, mitä oli otettavissa huomioiden kapea rinki ja loppukauden loukkaantumiset.

Herranen ja Purhonen ovat joukkueen ikänestoreita ja tietynlaisia isähahmoja. Purhonen sanookin, että haluaa olla kokemuksellaan tukemassa nuoria pelimiehiä, ja odottaa muutenkin mielenkiinnolla tulevaa kautta.

- Tulevalla kaudella meillä on laaja rinki, joka antaa valmennukselle sekä mahdollisuuksia että haasteita. Terve kilpailu pelipaikoista nostaa myös jokaisen pelaajan henkilökohtaista tekemistä, mikä on näkynyt jo hallijäiltä alkaen. Laaja rinki mahdollistaa myös laadukkaat harjoitukset isolla jäällä.

- Omat tavoitteeni tulevalle kaudelle on auttaa nuoria pelaajia kehittymään ja joukkuetta parantamaan peliä kohti kauden loppua. Uskon, että näihin asioihin minulla on annettavaa. Odotan innolla alkavaa kautta!

Tavoitteet ja odotukset tulevaa kohti ovat korkealla myös Herrasella.

- Tälle kaudelle lähtiessä joukkueen rinki on laaja ja kilpailu pelipaikoista sillä tasolla millä sen pitää kilpaurheilussa olla.

- Minun mielestä tällä joukkueella kauteen lähtiessä tavoitteena täytyy olla vain ja ainoastaan mestaruus. Siihen pitäisi olla täydet mahdollisuudet. Hyvän kilpailutilanteen kautta saadaan yksilöt ja sitä kautta koko joukkueen peli kehittymään kauden edetessäkin.

Vaikka molemmat ovat saapuneet Jyväskylään muualta, on yhteisiä pelivuosia kertynyt jo kymmenkunta. Toimiva yhteispeli niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin vaikutti vahvasti myös Herrasen jatkopäätökseen.

- Omaan jatkoon vaikutti myös pitkäaikaisen pelikaverin Sampsan jatkopäätös. Meillä on täsmälleen sama määrä Bandyliiga-otteluita pelattuna, joten ei passaa päästää kaveria karkuun tilastoissa!

JPS:n kokoonpano tulevalle kaudelle alkaa olla kasassa. Laajempaa koontia joukkueen rungosta ja tulevan ennakointia luvassa lähipäivinä!

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia