Harjoitusleiri päättyi voitokkaasti

JPS voitti OLS:n myös viikonlopun toisessa harjoitusottelussa.

JPS päätti Oulun harjoitusleirin voitokkaasti, kun se kaatoi OLS:n sunnuntaina iltapäivällä pelatussa harjoituspelissä maalein 3-7. Lukemat olivat lähes samat kuin lauantai-iltana, jolloin JPS nappasi voiton maalein 3-8.

Tiivis viikonloppu jatkui heti sunnuntaina aamulla puolentoista tunnin jääharjoituksella. Lounastauon jälkeen harjoitusmatsi OLS:n kanssa alkoi kello 15. Koko päivän sääolosuhteet olivat erinomaiset, jää oli kunnossa ja aurinkokin paistoi päivällä

Päivän otteluun OLS lähti pirteästi, ja piti Jipsiä pitkään tiukilla. Lopulta puolen tunnin pelaamien jälkeen ottelun maalihanat aukesivat, kun Riku Hämäläisen hienosti maalille toimittama pallo meni hieman onnekkaasti OLS:n oman pelaajan kautta sisään.

OLS puolusti alakerrassa vahvasti, eikä lisämaaleja ennen taukoa nähty. Puoliaikalukemat siis 0-1.

Toisen jakson alkuun JPS tuli heti tehokkaasti päälle. Ensin pallon laittoi maaliin eilen hattutempun nakutellut Tuukka Ässämäki, ja kohta Riku teki toisen maalisa tinttaamalla kulmalyönnin jälkeen irtopallon sisään.

Hetken päästä Riku laittoi pallon taas kulmalyönnistä sisään, ja sen jälkeen OLS iski kavennuksen niin ikään kulmalyönnistä komealla laukauksella.

Ässämäki jatkoi tehokasta viikonloppuaan viimeistelemällä hienon syöttökuvion päätteeksi Jipsin viidennen. Luistinseura kavensi lukemiksi 2-5, mutta hetken kuluttua läpi viikonlopun vahvasti alakerrassa pelannut Joni Vuopio tälläsi oman pallollisen nousunsa päätteeksi vieraiden kuudennen.

Oululaiset kavensivat vielä kerran, ja aivan viimehetkillä Jarno Eronen viimeisteli ottelun loppulukemat 3-7.

Kokonaisuudessaan viikkonlopun leiristä saatiin hyvää ison jään kokemusta yhteensä kahden jääharjoituksen sekä kahden hyvätasoisen pelin muodossa. Peleissä päästiin kokeilemaan ja testaamaan sekä erilaisia miehityksiä että taktiikoita tulevaa kautta varten.

Seuraavaksi odotellaan jo hyvää vauhtia valmistuvalle Viitaniemen kotijäälle pääsemistä. Jyväskylässä on tarkoitus pelata ainakin kaksi harjoitusottelua, kun Porvoon Akilles tulee vieraaksemme 7.-8.11. Suomen Cupin alkulohkopelit pelataan Lappeenrannassa 14.-15.11. Bandyliiga käynnistyy kotiottelulla perjantaina 20.11.

Jääpallokausi on siis vihdoin taas täällä, pysykää kuulolla!