Jipsi harjoitteli OLS:n nurin

JPS tyylitteli voittoon syksyn ensimmäisessä harjoitusottelussa.

Kotimaan jääpallokausi 2020-2021 käynnistettiin lauantaina Oulussa, kun pohjoiseen harjoitusleirille suunnannut JPS kohtasi Oulun Luistinseuran. Harjoitusottelu päättyi lopulta lukemiin 3-8.

Aikaisin aamulla Jyväskylästä reissuun lähtenyt vierasjoukkue aloitti leirin aamupäivän jääharjoituksella. Ottelu OLS:n kanssa oli ohjelmassa illalla klo 19. Sekä jää että ilma olivat läpi päivän hyvät.

Heti ottelun alussa kotijoukkue osoitti vaarallisuutensa, ja hyödynsi Jipsin pienen virheen iskemällä pallon häkkiin heti ensimmäisellä minuutilla. Tuon jälkeen JPS ryhdistyi ja otti pelin pikkuhiljaa haltuunsa. Kympin kohdalla Jipsin paluumuuttajat pääsivät vauhtiin, kun Tuukka Ässämäki iski tasoitusmaalin Joni Vuopion komeasta syötöstä.

Hieman ennen kuin pelikello näytti puolta tuntia teki Ässämäki toisen maalinsa Lasse Tammilehdon hyvästä esityöstä. Hetken kuluttua Late laittoi pallon itse maaliin, ja tilanne oli 1-3.

Juuri ennen taukoa OLS iski vielä pallon komeasti kulmalyönnistä yläkulmaan, joten taukolukemat olivat 2-3.

Toiselle jaksolle JPS tuli hyvin ja energisesti, mutta OLS:n tolppien väliin palannut Pertti Virtanen piti joukkuetta mukana pelissä varmoilla torjunnoillaan. Lopulta noin tunnin kohdilla Jipsin ketsuppipullo aukesi. Ensin pallon pamautti maaliin kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen, ja seuraavaksi oli Ässämäen vuoro viimeistellä hattutemppu täyteen.

Hyvän vastuksen Jipsille antanut OLS nousi vielä kahden maalin päähän, mutta pian Riku täräytti pilkulta Jipsin taas karkuun. Vielä lopussa Sampsa Purhonen ja Jarno Eronen kaunistelivat lukemia, ja JPS korjasi harjoitusottelusta voiton maalein 3-8.

Sunnuntaina aamulla jatketaan jälleen jääharjoituksella, ja viikonloppu päättyy OLS:n ja JPS:n toiseen kohtaamiseen kello 15. Loppuraporttia reissusta siis huomisten koitosten jälkeen!