Tuttu maalivahtikaksikko jatkaa!

Tolppien välissä tulevallakin kaudella tuttuja nimiä.

JPS:n Bandyliigan kaudelle 2020-2021 valmistautuva edustusjoukkue rakentuu jälleen kahdella oleellisella palasella, kun tuttu maalivahtikaksikko Karri Leisimo ja Samuel Gerovoi jatkaa tolppien välissä.

Sunnuntaina 21 vuotta täyttävä Leisimo on Jipsin oma kasvatti, joka on viime kausien aikana pikkuhiljaa murtautunut edustuksen maalivahtirinkiin. Samalla mies on kantanut parin kauden ajan isoa torjuntavastuuta P21-joukkueessa, jossa on irronnut myös pari Suomen mestaruutta.

Viime kaudella Leisimo debytoi myös Bandyliigan peleissä. Kaudesta jäi hyvä maku ja paljon nälkää tulevaisuutta varten.

- Viime kausi sujui hyvänä sisäänajona Bandyliigan kokoonpanoon ja sain pelattua ensimmäiset sarjaottelut. Nyt tavoitteena on jatkaa omaa kehitystä, nostaa omaa tasoa ja kartuttaa lisää kokemusta Bandyliigasta ja kovista peleistä.

Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä opiskeleva maalivahti on pääsyt treenaamaan hyvin joukkueen kanssa kohti lähestyvää kautta, ja fiilikset tulevasta ovat hyvät.

- Tulevan kauden joukkue näyttää kilpailukykyiselle ja treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja ilmapiiri. Odotan joukkueelta ehjää kautta joka huipentuu mitalipeleihin.

23-vuotias Gerovoi on myös seuran oma kasvatti, ja esiintynyt edustuksen maalivahtiringissä jo usean kauden ajan. Nuorempana tilille on kertynyt useampi Suomen mestaruus sekä himmeämpi mitali Jipsin juniorijoukkueissa.

Viime kaudella Gerovoi oli isossa roolissa joukkueen ykkösmaalivahtina, kun JPS nappasi keväällä jälleen mitalin. Kokonaisuudessaan "Gero" oli viime kauteen tyytyväinen.

- Viime kausi oli joukkueelta kokonaisuudessa hyvä, ottaen huomioon kuinka paljon joukkue vaihtui mestaruudesta. Kausi meni myös henkilökohtasesti iteltä hyvin. Oma vastuu ja peliaika kasvoivat ja samalla tuntui, että oma peli meni paljon eteenpäin ja suoritukset paranivat. 

Virkaveljensä tavoin liikuntatieteitä opiskeleva Gerovoi odottaa myös innoissaan jo tulevaa jääpallokautta, ja tavoitteet on asetettu korkealle. Tavoitteena on ottaa seuraava askel uralla ja hypätä kohti sarjan veskarieliittiä.

- Henkilökohtaisena tavoitteena on jälleen kokonaisvaltainen kehittyminen ja roolin kasvattaminen. Nyt kun on pikkuhiljaa saanut vakiinnutettua paikkaa Jipsissä, on seuraavana tavoitteena vakiinnuttaa paikka oman pelipaikan Bandyliigan parhaimmistossa. Tärkeää on saada ehjä kausi ja pelata paljon!

Gerovoin tunnelmat paljon uudistuneesta Jipsin joukkueesta ovat myös hyvät.

- Ensi kauden joukkue vaikuttaa tosi hyvältä, ja vaikka joukkue on nuorentunut uskon sen olevan viime kautta iskukykyisempi. Joukkueena lähdetään tietenkin parantamaan, kehittymään ja taistelemaan mitaleista. En näe syytä miksi joukkueen tavoitteena ei voisi olla kirkkain mitali.

JPS:n joukkue alkaa nyt olla lähes valmis tulevaa kautta varten. Viimeiset sopimukset julkaistaan lähiaikoina. Lauantaina joukkue viettää yhteistä leiripäivää niin jääharjoittelun kuin kuivaharjoittelunkin merkeissä. Ensimmäiset kosketukset isoon jäähän saadaan toivottavasti jo noin kuukauden päästä!

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia