Jaakko Manninen jatkaa Jipsissä

Jipsin joukkue alkaa valmistua.

JPS:n edustusjoukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 alkaa valmistua. Uusimpana pelaajana jatkosopimuksen on tehnyt alakerran luottomies Jaakko Manninen.

26-vuotias Manninen on Kampparien kasvatti, mutta pelannut Jyväskylässä jo useamman kauden ajan. Viime kaudella hän teki paluun pelikentille välikauden jälkeen, ja esiintyi luotettavasti läpi kauden puolustuksessa sivutuen paikalla. Tehoja kauden aikana syntyi kolmen maalin ja neljän syöttöpisteen verran.

- Viime kausi meni hyvin ja päättyi voitettuun mitaliin. Oli pieniä vammoja, jotka hieman häiritsi harjoittelua ja pelihommia, mutta muuten olen oikein tyytyväinen viime kauteen. 

Jo pitkän Bandyliiga-kokemuksen omaava Manninen haluaa tulevalla kaudella auttaa joukkueen nuoria pelaajia kokemuksellaa, ja odottaa muutenkin syksyä hyvillä mielin.

- Tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään ja meidän nuoria pelaajia kehittymään omilla urillaan. Tällä hetkellä meininki joukkueessa vaikuttaa erittäin hyvältä. On saatu kovia vahvistuksia ja treeneissä toiminta ollut laadukasta, hyvä fiilis koko porukasta.

- Toivottavasti pysytään terveinä ja ollaan keväällä jälleen mukana kauden parhaissa peleissä!

Jipsin joukkue kaudelle 2020-2021 alkaa pikkuhiljaa olla kasassa. Viimeiset sopimusuutiset tiedotellaan ulos lähiaikoina. 

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia