Topi Pesonen ja Ville Hämäläinen Jipsiin!

JPS vahvistuu kahdella uudella pelaajalla.

Kovaa vauhtia Bandyliigan kauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue vahvistuu jälleen kahdella uudella pelaajalla, kun Topi Pesonen ja Ville Hämäläinen pukeutuvat ensi kaudella punaiseen pelipaitaan.

21-vuotias Pesonen siirtyy Jipsiin Veiterästä. Opiskeluiden perässä Jyväskylään saapunut Pesonen on ollut Jipsin mukana treeneissä jo hetken, ja odottaa innolla uusia jääpallokokemuksia uudessa ympäristössä.

- Jipsiin on mukava tulla! Porukka on osittain tuttua maajoukkuehommista ja junnujoukkueista. 

Lappeenrantalaisten kasvatti on ollut mukana joukkueen liigamiehistössä jo muutaman kauden ajan, ja varsikin viime kaudella alakerran pelimies sai vahvasti vastuuta SM-hopeajoukkueen rosterissa. Vuosien aikana Pesonen on esiintynyt myös eri nuorisomaajoukkueissa.

- Viime kaudet ovat menneet omalta osalta ihan kohtalaisesti. Eteenpäin on menty, mutta ehkä niin paljoa en ole saanut tehtyä jääpallon eteen mitä olisin halunnut. 

Tulevalta kaudelta haetaan henkilökohtaisen kehityksne lisäksi myös menestystä joukkueena.

- Kaudelta odotan tietenkin joukkueena menestymistä ja yhteisen pelin hioitumista yhteen, kuun uutta väkeä on tullut paljon. Henkilökohtaisesti taas kehitysaskelta eteenpäin ja uusia kokemuksia!

20-vuotias Hämäläinen saapuu Jyväskylään Kamppareista. Myös Hämäläinen on ehtinyt jo jonkin aikaa harjoitella Jipsin harjoitusringissä, ja fiilikset ovat positiiviset.

- Jyväskylään on hieno tulla, odottavaiset ja innokkaat fiilikset! Jipsi on nuorekas ja energinen porukka jossa pelipaikoista on hyvää kilpailua ja treeneissä on hyvä meininki!

Myös Hämäläinen on ollut mukana Bandyliigapeleissä jo nuoresta saakka Kampparien miehistössä. Ja kuten monilla muillakin pelaajilla Jipsin tulevan kauden joukkueesta, löytyy Hämäläisellä viime vuosilta kokemusta myös nuorisomaajoukkueista.

- Viime kaudet on itsellä menneet ihan positiivisesti, vaikka välillä onkin tuntunut hieman junnaavalta, mutta uskon että täällä pystyn taas oppimaan uutta ja kehittymään pelaajana.

Hämäläisen tavoitteet tulevalle kaudelle ovat rauhalliset mutta määrätietoiset.

- Tulevan kauden odotukset on vielä toki aika varovaiset, toivotaan että pysytään terveinä ja päästään Suomessa jääpalloa pelaamaan. Henkilökohtaisesti odotan, että pääsen pelaamaan koko kauden läpi tasaisesti kovalla tasolla. Joukkueen tavoitteista en ole oikein tykännyt puhua ettei tuoteta itsellemme liikaa paineita, mutta kyllä ne korkealle on asetettu!

Tervetuloa Jipsiin Topi ja Ville!

Jipsin treenit pyörivät täysillä niin jääharjoittelun kuin oheisharjoittelunkin merkeissä, ja joukkueen keskuudessa tunnelma on hyvä ja odottavainen. Miehistö alkaa pikkuhiljaa olla kasassa, ja viimeisistä palasista tiedotellaan taas lähiaikoina!

Muista myös kausikorttimyyntimme!


Näytä lisää uutisia