Jipsille kolme uutta sopimuspelaajaa!

Kolme tuttua nimeä palaa JPS-paitaan.

JPS on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun seuraan paluun tekevät Antreas Lindlöf, Perttu Pennanen ja Miikkka Penttinen. 

Vuonna 2001 syntynyt Penttinen palaa Jipsiin helsinkiläisestä Botniasta. Penttinen on Jipsin kasvatti ja tuttu mies myös nuorisomaajoukkueista. 

Penttinen siirtyi Botniaan kaudeksi 2018-2019. Kahden kauden aikana nuori pelimies vakiinnutti paikkansa helsinkiläisten liigamiehistöstä. Nyt uran seuraavaa askelta haetaan kasvattajaseurasta.

- Viime kausina olen päässyt hyvin pelaamaan Bandyliigaa ja sitä kautta miesten pelien vauhtiin mukaan. Tavoitteena on edelleen kehittyä pelaajana ja yksilönä ja auttaa joukkuetta tietysti parhaalla mahdollisella tavalla kohti menestystä.

Lindlöf palaa Jyväskylään pohjoisesta. Viime kausi sujui torniolaisen LRK:n riveissä, ja sitä ennen mies viiletti jäällä haaparantalaisen HSKT:n riveissä. Nyt kasvattajaseuran paita puetaan päällä odottavaisin mielin.

- Viime kausina HSKT:ssa ja LRK:ssa on tullut paljon kehitystä ja palaan suurella innolla kasvattajaseuraani. Tulevalla kaudella tavoitteeni on auttaa joukkuetta parhaani mukaan ja uskonkin että keväällä menn''n "päätyyn asti"!

Pennanen on niin ikään kolunnut läpi JPS:n junioripolun. Edellisen kerran Pennanen pelasi liigaa Jipsin nutussa 2014, ja sen jälkeen Ruotsissa alle 20-vuotiaiden sarjaa. Tämän jälkeen mies on pitänyt hieman taukoa jääpallosta ja pelannut Jipsin Suomi-sarja-joukkueen mukana. Nyt pelimies hakee täysillä paikkaa Jipsin kovasta kokoonpanosta, ja onkin harjoitellut edarin mukana jo viime talvesta saakka.

- Joukkueeseen on ollut mukava tulla. Vanhoja tuttuja on paljon ja uusiin joukkuelaisiin on aina mukava tutustua. Ilmapiiri on positiivinen ja on hyvä että pelipaikoista on selvää kilpailua. Joukkue on potentiaalinen ja näen meidät ehdottomasti mukana mitalistaistelussa maaliskuussa!

Lisää sopimusuutisia, niin uusia kuin vanhojakin, luvassa taas pian!


Näytä lisää uutisia