Tasapeli Viitaniemen illassa

Jps:n ja Lehpan välinen alaloppusarjan ottelu päättyi lukemiin 0-0.

Ottelu käynnistyi pienessä tihkusateessa joka kuitenkin loppui hyvin pian. Vierasjoukkue sai ensimmäisen maalipaikan jo toisella minuutilla kun pallo kimposi toisesta tolpasta toiseen. Jipsin onneksi pallo kimposi lopuksi kentän puolelle. Eka 20 minuuttia JPS rakentaa peliä rauhassa ja Lehpa iskee välillä takaisin ja saa näin muutamia kulmia, joista ei tulosta tule. Tämän jälkeen vieraille sivuvapari mutta siitä ei sen enempää. Kotijoukkue pääsi myös kokeilemaan maalintekoa muutaman kerran mutta Lehpan maalivahti hoitaa ne. Jipsi sai vielä muutamia paikkoja jakson loppupuolella mutta ei maalia. Erää kuvasi se että JPS pyrki rakentamaan rauhassa paikkoja ja Lehpa pyrki isekemään suoraviivaisemmin. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja mennä johtoon, mutta maaleja ei nähty ja tauolle mentiin lukemissa 0-0.

Toinen jakso alkoi tasaisella kamppailulla eikä vaarallisia tilanteita juurikaan ollut. 54 minuutila Vänntilä revitään nurin varoituksen arvoisesti ja JPS saa vaparin 20 metristä. Nimesetin suoraveto menee hieman maalin yli. Hetki tämän jälkeen Nimeseti taas asialla laidassa laittaen hyvän keskityksen maalille jossa Jipsin hyökkääjä sa jalan väliin mutta yli menee. Seuraavaksi paikka myös vieraille 20 metristä veto mutta hieman ohi menee. 63 minuutilla Kalle Ojala vie pallon aivan Lehpa maalin kulmalle ja yrittää laittaa pallon sisään mutta maalivahti on edessä ja tilanne ohi. 80 minuutista eteenpäin hallinta ja tilanteet menevät Lehpalle. Lehpaa luo useita erittäin vaarallisia tilanteita ja JPS ei saa peliä oikein hallintaan. Loppuminuuttien tärkein ja arvokkain pelaaja Jipsillä on maalivahti Ilari Pääkkönen joka piti maalin koskemattomana usealla hienolla torjunnalla. Ottelu päättyi lukemiin 0-0 ja numerot oli mielestäni oikeudenmukaiset molemmille joukkueille.

Kokoonpano: Nelson Mandela, Verneri Salpakari. redamte Nimeseti, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Eeli Keiskoski, Kalle Ojala (79 Hasanzada), Mikahil Koldas, Jesse Pasanen (70 Kovaqi), Arttu Heikkilä (70 Mendoza), Ilari Pääkkönen (mv).

Vaihdossa: Hakim Hasanzada (79), Genc Kovaqi (70), Daryl Mendoza (70), Jaakob Sykiäinen, Daniel Vornanen, Julius Huusko.