Tervetuloa mukaan jääpallon juniorijoukkueisiin!

Jääpallokoulu sekä muut junioriryhmät alkavat jälleen!

Syksy saapuu ja JPS-Juniorien joukkueet hakevat jälleen uusia pelaajia! Mukaan mahtuu niin perinteiseen Jääpallokouluun kuin myös hieman vanhempien ikäryhmiin!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin avauskerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraksuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka.

Jääpallokoulu harjoittelee Viitaniemen tekojäällä maanantaisin klo 18.30-19.45 sekä torstaisin klo 18.15-19.30. Jää ei ole käyttökunnossa vielä ma 9.11., mutta toivottavasti jo to 12.11. päästään jäälle. Tiedustelut: Arto Javanainen, 040 596 2729 

Jääpallokoulun hinta koko kaudelta on varustepaketin kanssa 40 euroa ja ilman varustepakettia 20 euroa. Jääpallokoulun sponsorina toimii Rakennuspalvelu Mika Ässämäki Oy! 

Jääpallokouluun pääset ilmoittautumaan suoraan tästä linkistä!

Jääpallokoulun lisätiedot: Arto Javanainen / 040 596 2729 / arto.javanainen@jyu.fi

Myös hieman vanhempien ikäryhmä, P9/10-joukkue etsii uusia harrastajia mukaan toimintaan. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan luistelun, jääpallon ja joukkueena toimimisen alkeita. Ryhmä on suunnattu 9-10 vuotaille.

Myös tämä ryhmä harjoittelee ensin alkusyksyn aikana joitain kertoja jäähallissa ennen isolle jäälle Viitaniemeen siirtymistä marraskuun alussa, jolloin harjoituksia on pari kertaa viikossa koko talven. Kauden aikana pelataan myös muutama turnaus lähialueen joukkueiden kanssa.

Tähän P9/10-joukkueeseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä!

Myös P11-joukkueeseen sekä muihin ryhmiin ikäryhmiin ovat uudet pelaajata aina tervetulleita kokeilemaan!

Lisätietoja mm. joukkueiden tarkemmista harjoitusajoista tiedotetaan lähiaikoina nettisivuillamme ja ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Lisätiedot: Toni Laatanaho / 0408335988 / toni.laatanaho@jps.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!


Näytä lisää uutisia