Tervetuloa mukaan jääpallon juniorijoukkueisiin!

Jääpallokoulu sekä muut junioriryhmät alkavat jälleen!

Syksy saapuu ja JPS-Juniorien joukkueet hakevat jälleen uusia pelaajia! Mukaan mahtuu niin perinteiseen Jääpallokouluun kuin myös hieman vanhempien ikäryhmiin!

Jääpallokoulussa harjoitellaan lajin alkeita luistelusta alkaen pelien ja leikkien kautta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt ja pojat. Mukaan saa tulla myös kokeilemaan vaikka vain yhdeksi kerraksi, ja varsinkin avauskerroilla myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle.

Jääpallokoulu aloittaa toimintansa syys-lokakuussa kokoontumalla muutaman kerran jäähallissa kaukalojäille. Isolle jäälle Viitaniemeen siirrytään jäätilanteen mukaan marraksuun alussa, ja tuosta eteenpäin harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa aina maaliskuun puoliväliin saakka. Harjoitusten tarkat ajat selviävät pian!

Jääpallokoulun hinta kaudella 2019-2020 oli 150 euroa kaudelta, sisältäen oman pallon, juomapullon, harjoituspaidan, mailan ja lisenssin. Kauden 2020-2021 hinta tarkentuu syyskuussa.

Jääpallokouluun pääset ilmoittautumaan suoraan tästä linkistä!

Myös hieman vanhempien ikäryhmä, P9/10-joukkue etsii uusia harrastajia mukaan toimintaan. Tässäkin ryhmässä harjoitellaan luistelun, jääpallon ja joukkueena toimimisen alkeita. Ryhmä on suunnattu 9-10 vuotaille.

Myös tämä ryhmä harjoittelee ensin alkusyksyn aikana joitain kertoja jäähallissa ennen isolle jäälle Viitaniemeen siirtymistä marraskuun alussa, jolloin harjoituksia on pari kertaa viikossa koko talven. Kauden aikana pelataan myös muutama turnaus lähialueen joukkueiden kanssa.

Tähän P9/10-joukkueeseen pääset ilmoittautumaan tästä linkistä!

Myös P11-joukkueeseen sekä muihin ryhmiin ikäryhmiin ovat uudet pelaajata aina tervetulleita kokeilemaan!

Lisätietoja mm. joukkueiden tarkemmista harjoitusajoista tiedotetaan lähiaikoina nettisivuillamme ja ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Lisätiedot: Toni Laatanaho / 0408335988 / toni.laatanaho@jps.fi

Tervetuloa mukaan uuden harrastuksen pariin!


Näytä lisää uutisia