Vihdoinkin kotivoitto futiksessa

JPS - Pave ottelu pelattiin Viitaniemessä 19.8. Ottelu päättyi lukemiin 4-0.

Ottelu alkoi Jipsin hallinnalla niinkuin niin monesti aikaisemminkin. Ensimmäiset vaaralliset vapaapotkut tuli Pavelle noin 30 min. kohdalla. Toinen veto jäi muuriin ja toinen meni kulmaksi. Kotijoukkueen vapaapotku n. 30 metristä jäi myös muuriin. 40 minuutin kohdalla pallo pelataan oikeasta laidasta Paven maalille josta se päätyy maaliin, tilanne 1-0. Jakson loppu jatkui edelleen kotijoukkueen hallinnassa. Tauolle mentiin lukemissa 1-0.

Toinen jakso alkoi ja Jeton karkaa linjasta mutta laukaus menee valitettavasti kohti maalivahtia. Minuutti tämän jälkeen Niilo Pirttinen laittaa pallon linjasta läpi Jetonille joka kuljettaa ja laittaa boksiin josta Nimeseti pääsee laukaisemaan mutta menee yli maalin. Muutama minuutti eteenpäin niin Jeton karkaa keskiviivalta, pääsee maalivahdin eteen josta laukaus joka ottaa kimmokkeen päätyen kuitenkin maaliin. Tilanne 2-0. 53 minuutilla Kalle Ojala riistää pallon vierasjoukkueen alimmalta mieheltä, jonka jälkeen vielä harhauttaa maalivahdin ja laittaa pallon maaliin. Tilanne 3-0. Kotijoukkue pyrki pitämään palloa erän lopulla ja jäädyttämään lukemat. Vierasjoukkue pääsi myös vaarallisiin hyökkäyksiin mutta Maalivahti Teemu Myllymäki venytti muutaman yhdenkäden torjunnan pitäen lukemat ennallaan. 87 minuutilla pääsee Genc Kovaqi kokeilemaan yläriman kestoa mutta pallo kimpoaa kuitenkin ulos. Tästä minuutti Jesse Pasanen etenee oikeasta laidasta ja laittaa tarkan vedon pienestä kulmasta maaliin. Tämän jälkeen ei ottelussa nähty lisää maaleja. Tämä oli runkosarjan viimeinen peli ja JPS vältti viimeisen sijan, nousten 2 pistettä Paven edelle.

Tänä syksynä on vielä kaksi kotiottelua joissa vastaan tulee Lehpa 30.8. ja Pave 11.9.

Kokoonpano: Hakin Hasanzada (63 Mandela), Jeton Danqi (67 Pasanen), Redamte Nimeseti, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Eeli Keiskoski, Kalle Ojala (66 Kovaqi), Mikahil Koldas, Niilo Pirttinen (82 Sykiäinen), Arttu Heikkilä (72 Salpakari), Teemu Myllymäki (mv).

Vaihdossa: Nelson Mandela (63), Verneri Salpakari (72), Genc Kovaqi (66), Dartyl Mendoza, Jaakob Sykiäinen (82), Jesse Pasanen (67), Ilari Pääkkönen (mv).